Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 A kérdező kommentje:
hát akkor bocsi, akiknek nem működik! Biztos én vagyok béna. :$
2011. júl. 29. 21:43
12/20 anonim válasza:
[link] ezt a linket irtad ki , a pontok helyere mi a f@szomat irjak........
13/20 anonim válasza:
Nekem a google-s linkeket ma nem nyitja meg...
14/20 anonim válasza:
az elsőt, ha nem lenne kövérre photoshoppolva
16/20 A kérdező kommentje:
hm, érdekes azért, hogy rajtam kívül vannak még emberek, akiknek működik, szóval nem igazán értem ezt a hangnemet... :/
2011. júl. 30. 11:32
17/20 anonim válasza:
Háhá! csak az opera nem nyitotta meg nekem! (én sem értem mért kell bunkózni, nem a linkkel van baj)
Én az 1.t választanám. Hiába a 2. vékonyabb, de az 1.nek szebb az arca.
18/20 A kérdező kommentje:
Végre valaki. :) Köszönöm az értelmes válaszokat, ment a zöld! :-)
2011. júl. 30. 14:01
19/20 anonim válasza:
nem a link rossz. csak akkor nyitható a link ha be vagy jelentkezve. ha be vagy és így se akkor nemtudom mit csinálj
20/20 anonim válasza:
nem tetszik az első, de a második még kevésbé
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!