Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elélvez ha ujazom a fenekét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elélvez ha ujazom a fenekét és fiu?

Figyelt kérdés
A párom azt élvezi ha meg ujazom,nem kel hogy hozzá érjek máshol,normális ez??lány ujaz fiut....töbszörös orgazmusa van töle,nem meleg vagy ilyesmi,van olyan lány akinek hasonlo a párja?
2011. júl. 29. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is élvezem pedig nem vagyok meleg sőt még bi hajlamaim sincsenek. Konkrétan csak attól nem tudok elmenni de sokkal nagyobbat élvezek ha közben csinálja.
2011. júl. 29. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:

ezt prosztatamasszázsnak hívják ......

a férfi prosztata megegyezik a női G-pontal..

2011. júl. 29. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
UJJAZ, azt úgy írjuk, hogy UJJAZ.
2011. júl. 29. 21:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Van olyan hogy a nagy hévben 3-4 ujam is bent van neki,és akorát élvez töle hogy a csilár beremeg:)akor ez normi?
2011. júl. 29. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, csak sok pasi az előítéletektől félve nem meri bevállalni.
2011. júl. 29. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Bár hogy pusztán attól elélvezzen, az ritka szerintem. Inkább kiegészítésként szokták alkalmazni a prosztatamasszázst például orális szex közben.
2011. júl. 29. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért én ezt nem tudom összerakni. Lehet, hogy nem vagyok elég laza ehhez, de nekem tabu a seggem. :D
2011. júl. 29. 22:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek maximálisan :D:D:D
2011. júl. 29. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát nem gond, sok csaj meg nem hagyja hogy kinyalják őket pedig nem tudják h mit hagynak ki. Ha meg megemlíted csak fújolnak meg elviccelik h az tabu:)
2011. júl. 29. 22:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!