Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez már elég idő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már elég idő?

Figyelt kérdés
Szóval 17 éves srác vagyok. Még szűz. A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt (ő is 17 éves), viszont már nem szűz. Azért nem feküdtünk le eddig, mert szerinte minél később történik meg, annál tovább leszünk együtt, annál inkább fogok vágyni rá, stb...De egyszerűen már nem bírom. Szeretem őt és ő is szerelmes belém. Azt akarom, hogy ő legyen az 1., hogy ne csak szimpla dugás legyen, hanem szeretkezés...de már nagyon nehezen tudom türtőztetni magam :\. Szokott szájjal kényeztetni és egyéb dolgok amit viszonzok is nagyon szívesen, de ez kezd kevésnek tűnni. Szexre vágyom...
2011. júl. 29. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:

szólj neki, talán belemegy.

mondd hogy nem bírsz magaddal, kívánod, stb.

talán megy.

good luck

2011. júl. 29. 20:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Tegnap mondtam neki, hogy már legutóbb is nagyon nehéz volt visszafognom magam, meg, hogy nagyon kívánom már...de ő csak mosolygott és elterelte a témát...
2011. júl. 29. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Lány vagyok...,nekem az tetszene,ha letepernének.:D Nos,akkor nem tudna neked ellenállni a lány.:DHidd el.:P
2011. júl. 29. 20:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Leteperem én ha kell, szereti is :D De ha csak simán elkezdem csókolgatni, vetkőztetni, vagy falhoz nyomom és úgy...ebből még nem fogja levágni, hogy szexet akarok. :D Azt meg nem fogom, hogy csak simán berakom neki :D
2011. júl. 29. 20:43
 5/9 anonim válasza:
teperd le!! kényeztesd ! vezesd rá !! felizgult álapotban ha szeret akk tuti h 6 hónap után nagyon kiván. és nem fogbirni magával.próbáld ki :)
2011. júl. 29. 20:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér..:D max kapok egy pofont. Köszi a válaszokat. Azért még jöhetnek. (:
2011. júl. 29. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét! :)
2011. júl. 29. 20:55
 8/9 anonim válasza:
nyugi ha nagyon szeret tuti kivánnifog :) ezért meg ugysem kapsz pofont :) sztem örülne neki :)
2011. júl. 29. 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja és várjuk a válaszokat. :)
2011. aug. 2. 16:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!