Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy önálló, egyedülálló, felnőtt, szexuálisan egészséges nőt sok más női társa lenéz az életvitele miatt?
Figyelt kérdés
Saját magamról beszélek. 27 éves vagyok, egyedülálló, biztos munkahellyel, teljes önellátással rendelkezem már jó ideje. Nem akarok kapcsolatot, nem érzem magam még készen egy komoly, kompromisszumokkal teli kötelékre, de mi ebben a baj? Volt egy 5 éves párkapcsolatom, vége lett, egy időre elég is volt. Igényes vagyok, mint minden normális ember hétfőtől péntekig dolgozom, sok barátom/ismerősöm van, magyarán szólva rendben van az életem. Nem fekszem le fűvel-fával, de igen van olyan, hogy felmegyek valakihez, vagy feljön hozzám valaki, egyszer, vagy esetleg többször, de ennyi. Mi ebben a baj? Egyszerűen nem tudom megérteni. És pont azért nem, mert pont olyan nők "vetnek" meg emiatt, akik egy tizenéves, kimondottan szar, szexuálisan nulla kapcsolatban, vagy házasságban élnek, de mégis magukat akarják példaként statuálni. Komolyan akkora baj, ha én nem kérek ebből? Remélem nem leszek soha egy frigid hisztérika, és teszem ki az egész életemet értelmetlenül egy férfinak, mint ezek a hölgyemények..2011. júl. 29. 19:43
11/11 A kérdező kommentje:
Megint csak túlgondolod a szereped. Lehurrogtalak? Mivel? Azzal, hogy teljesen finoman és intelligensen megszóltam, hogy lek.rvázol? Én örülnék, ha az én életembe egy ilyen megjegyzés jelentene lehurrogást. Nem tudok ezen idegeskedni, én elfogadom a te álláspontod és nem is abba a "frigid hisztérika" kategóriába sorolnálak, mint esetleg másokat. Te is általánosítottál, és én is. Örülök, hogy jó a házasságod -komolyan- , de attól még én tényleg jól érzem magam a jelen élethelyzetemben, és egyáltalán nem gondolom magam sem primitívnek, sem k.rvának, megkeseredettnek meg végképp nem. És főleg nem nevetek rajtad. De többek között, ez különböztet meg Téged és engem.
2011. júl. 29. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!