Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérem az a ffi-t, akivel le akarok feküdni, hogy csókoljon meg, meg fog csókolni és érteni fogja, mit akarok?
Figyelt kérdés
(Azért erre kérném, mert ez még épp bevállalható kérdés és ettől még tudnánk később beszélni, ha visszautasítana)2011. júl. 29. 19:29
2/12 anonim 

válasza:

nem le kéne neki fordítanod morse jelekre... :/
3/12 Tréfarépa 

válasza:

Bizony érteni fogja ... meg nyomj a kezébe egy gumit is ;)
4/12 anonim 

válasza:

nem biztos hogy érteni fogja. de ha azt mondod neki hogy tedd be a lompost a dunámba, azt érteni fogja.
5/12 anonim 

válasza:

Ha nagyon szép vagy tuti megcsókol :D
6/12 anonim válasza:
markold meg a szerszámát, utána érteni fogja a célzást;)
7/12 A kérdező kommentje:
direkt nem akarok neki ilyet mondani.
2011. júl. 29. 19:32
8/12 anonim 

válasza:

tedd meg ,100% nem fogja elutasitani
9/12 anonim 

válasza:

Szerintem nem gond, valszeg sejteni fogja, de kellhet meg egy kis biztatas. Ha jol reagal a csokra, akkor kuldhetsz meg jeleket utana.
10/12 anonim 

válasza:

IGEN ! ha már előtte volt flört, akkor pedig tuti. Én hasonlót csináltam... sok flört, és mikor ketten voltunk, megfelelő alkalomkor, mondtam neki,h "folyamatosan az jár a fejembe,h smárolni akarok magával" . (idősebb ,mint én.) Csak sajnos ezt már a háza előtt mondtam. Másnap 20 percig hallgattam, h megkefélne... :D
Nyert ügy. Csak hajrááááá :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!