Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megyek el rendesen amikor kiverem magamnak! Miért?
Figyelt kérdés
Volt már éjjeli magömlésem de amikor verem akkor csak előváladék(gondolom az mert átlátszó)jön!Tudtok jó technikát amive rendesen kitudom verni?2011. júl. 29. 19:28
11/22 anonim válasza:
szerintem az már nem előváladék ami kijön belőled,csak te azt hiszed.Ha kivered,és a végén elélvezel,akkor folyik valami belőled,vagy egyátalán semmi?ha nem folyik semmi akor bármennyire is lehetetlenül hangzik, de szerintem tényleg nem vagy hozzá túl érett,én már nagyon régóta csinálom,és az elején amikor csináltam nekem is csak előváladék jött aztán egyszer csak megindult,te hány éves korodban kezted el?
12/22 anonim 

válasza:

Én is így voltam ezzel, ahogy a 19:52-es... 11 évesen kezdtem, most vagyok 13, akkor még nem jött semmi, de mostmár van rendesen anyag... Akkor azt se tudtam, hogy mi ez az érzés, de mostmár rátapintottam a lényegre, és a kezembe vettem a dolgokat... :D
13/22 anonim 

válasza:

Biztos nem jól csinálod. Segítsek? :P XD
14/22 anonim 

válasza:

figyu! jól marokra fogod a szemed behunyod és le-föl le-föl le-föl
17/22 anonim 

válasza:

Lehet nem fél óránként kéne és akkor lenne ideje feltöltődni
18/22 anonim 

válasza:

sztem a kérdező nincs itt. biztos megint próbálkozik. bocs 15L
19/22 Totya1777 válasza:
az is lehet a baj,hogy túl sűrűn csinálod.. ha naponta 2-3szor akkor persze,hogy nem jön normális sperma belőled,de ha vársz 2-3napot akkor aztán rendben lesz(ha ez a baj)
20/22 A kérdező kommentje:
Na visszajött netem!:D akkor sorjával...13 éves korom óta csinálom és folyik.20:51 erre magamtol is rájöttem xD!21:30 tudtommal nem lehetek terhes.0:24 naponta-kétnaponta csinálom.
2011. júl. 31. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!