Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dragon Power szexuális teljesítményfokozóról valaki valamit?
Figyelt kérdés
Elég olcsó, és gondoltam vennék, és meglepem a barátnőmet egy hatalmas nagy több órás szeretkezéssel!
Am is parás vagyok szex közben, és a merevedés se mindig oylan mint amilyennek kéne legyen....:S
Valaki hazsnálta már ezt? vagy bármi hasonlót?
Tapasztalatok érdekelnek, ki menyit vett be, hogyan hatott stb stb....
2011. júl. 29. 19:08
1/5 anonim 

válasza:

Nagyon jó, de kérlek legyél kínai. Azoknak úgy se baj ha nem lesz gyerekük!
2/5 anonim válasza:
A barátom már használta és még másnap sem volt gond a merevedéssel :) Nagyon jó, én csak ajánlani tudom, hogy próbáld ki. Semmi mellékhatása nem jelentkezett nála. Mi csak azért használtuk, hogy minél tovább lehessünk együtt ( több órát.)
3/5 anonim 

válasza:

Ha érdekel a szteroidot is ki lehet vonni emberből, az is természetes!
4/5 A kérdező kommentje:
ahham..hmm..lehet beruházok akkor...:D
De uyge le is fog lankadni? tehét azt azért nem akarom ,hogy 2 napig áljjon a léc..:XD mert iylesmi hatást írnak rá..:S lahat akk féladagot veszek amjd be..
2011. júl. 29. 19:20
5/5 anonim válasza:
A páromnak csak ritkán lankadt le, ezért mi hétvégére időzítettünk ezzel :D Ne nagyon mozdulj ki otthonról, töltsétek kellemesen azt az időt :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!