Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudjatok venetlenul, hogy, hogy hivjak aszt az inekciot amitol elvetelhecc? Komoly valaszokat csak
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 18:45
1/12 anonim 

válasza:

Esetleg próbáld meg magyarul is leírni a kérdést!
2/12 anonim 

válasza:

Menj el ovroshoz. Különben pofán rúglak. Remélem kedves voltam.
3/12 anonim 

válasza:

kérlek próbálj így írni:
Nem tudjátok véletlenül, hogy hívják azt az injekciót, amitől elvetélhetsz?
4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok véletlenül, hogy hívják azt az injekciót, amitől elvetélhetsz?
2011. júl. 29. 18:48
5/12 anonim 

válasza:

Használj kalapácsot! És verj a fejedre is párat, talán megtanulsz helyesen írni...
6/12 anonim 

válasza:

Ilyenhez nem fogsz hozzájutni. A CRTL+C, CTRL+V miatt voltam hajlandó csak leírni a választ.
7/12 anonim 

válasza:

Az kérlek szépen a kötőtű, feldugva. Méteráruboltokban próbálkozz.
8/12 anonim 

válasza:

Ilyen Magyarországon nem létezik. Itthon a terhesség megszakításának egyetlen módja az abortusz.
9/12 anonim 

válasza:

Azt, hogy melyik az, amitől elvetélsz azt nem tudom, de olyat láttam már, amitől teherbe lehet esni. Ilyen vastag, puha tűvel adják be, és az az amitől távol kéne maradni, ha nem volt nálad gumi. (egyébként nem az a legolcsóbb megoldás, véletlenül?)
10/12 anonim 

válasza:

ki vetélhet el te vagy én? én nem akarok elvetélni!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!