Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srácok! Van olyan aki még lánnyal nem próbálta ki?
Én 20 éves biszex srác vagyok de valahogy nem jutottam odáig el hogy csajjal jöjjek össze. Fiúkkal valahogy mindig sokkal könnyebben mentek a dolgok.
3-4 barátnőm volt de a 3 dikhónap után valahogy ellaposodott a kapcsolat és egyik csajjal se jutottam odáig hogy lefeküdtünk volna. De 2 fiúval "találkoztam" és jöttem eddig össze mind a kettővel fél évet jártunk és csak velük jutottam el a szexig. Most újra egyedül vagyok de nem tudom hogy kezdjek neki megint a csajozásnak vagy próbálkozzak tovább fiúkkal...

Ezek szerint nem biszex vagy, hanem meleg ...
3 hónap alatt hányszor találkoztál a "barátnőiddel"? Csak mert én pl. ha a második randin nincs szex, nem járok tovább a csajjal. Azaz ha Te 3 hónap alatt nem jutottál el a szexig velük, akkor nem is akartál szexelni velük, vagyis szexuálisan nem is érdekeltek. Mivel fiúkkal eljutottál, ők érdekelnek szexuálisan. Azaz nem biszex, hanem búza vagy ...

Kedves Kérdező!
Szerintem azért még próbálkozz néhány évig a lányoknál is, hátha észreveszik, hogy felnőtt leszel hamarosan. A felnőtté válás felső határa 25 év körül van, addig ne add lejjebb magad.
Ne hallgass a buta, éretlen hozzászólásokra.
Lányokkal úgy ismerkedhetsz meg, hogy okosan, sokat beszélgetsz velük, és megnyílsz előttük érzelmileg is. Sose mond meg, hogy a szexre gondolsz, mert azt úgy is tudják. Nem hülyék!
Légy türelmes, megéri.

Mac008: Szerintem most nincs igazad (ellentétben a válaszaid túlnyomó többségével). :)
A nők nagy része (főleg fiatalon) sokkal lassabban "áll kötélnek", mint egy fiatal bi/meleg srác. Kizártnak tartom, hogy ha olyan célból találkozgatnék egy sráccal, akkor 1-2 alkalom után ne lenne szex. Lánnyal 1-2-3 alkalom után a szexet tartanám valószínűtlennek.
Nem egyéjszakásról beszélek persze. Az nemtől függetlenül durrbele... :)

kovpet:
Kösz! :-D :-D Ezek szerint túl sokat pofázok ... ha már követhető vagyok.
Lehet igazad van, illetve valószínű - statisztikalag. De én is mint mindenki, aki de írogat magából indul ki: nem a nő dönti el, hogy mikor lesz lefektetve ... csakis én aki, meg akarja dugni. Nincs választás lehetőségük ...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!