Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Na most mikor azt érzem hogy pisilnek kell az azt jelenti hogy g pontos orgazmus lesz vagy a húgyhólyagomat nyomja a párom?
Figyelt kérdés
Egyi ezt mondja a másik azt.Mi is az igazság.Mikor szexelek vele(más pasival egyből éreztem h pisilnem kell)érzem egy idő után h nagyon kell pisilnem,múltkor vártam vártam de semmi.Mivan???2011. júl. 29. 18:30
1/12 anonim 

válasza:

Néha én is érzem úgy szex közben, mintha pisilnem kéne, de a hüvelyi orgazmus érzése egészen másmilyen.
22L
2/12 anonim 

válasza:

tanulj meg írni és pisálj szex elött
3/12 anonim 

válasza:

ha azt érzed h pisilned kell akkor csikló orgzmusodlesz nem g pontos.. az más :D
4/12 A kérdező kommentje:
nem értek semmit. a csikóihoz nem értem mi köze van a pisilésnek.A helyesírásról meg inkább ne beszéljünk!!
2011. júl. 30. 14:42
5/12 A kérdező kommentje:
itt össze vissza beszél mindenki,és még a helyes írásról hablatyolsz itt nekem...tiszta röhej.
2011. júl. 31. 18:43
6/12 anonim 

válasza:

emberek azért azzal legyünk tisztában hogy nem helyesírási versenyen vagyunk és mindenki próbál gyorsan irni, mivel feltételezi hogy a másiknak megvan a kellő IQ-ja az értelmezéshez.
7/12 anonim 

válasza:

Ez biza G pont orgazmus lesz! :)
8/12 GPM 

válasza:

Ha nem pisiltél szex előtt,akkor lehet,hogy tényleg csak vécézned kellene. Ha viszont közvetlenül azelőtt elvégezted,akkor lehet,hogy Gpontos :)
9/12 anonim 

válasza:

Szoktam néha én is így érezni,de legalábbis nálam az orgazmushoz ennek semmi köze nem volt. Se nem a hüvelyi, se nem a csikló orgazmusnál..
10/12 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen de nálam csak a csiklós orgazmusnál volt. Sztem ez az.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!