Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Még soha nem volt hüvelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még soha nem volt hüvelyi orgazmusom, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2 éve van barátom nagyon szeretem őt és megteszek érte bármit.Sajnos akárhogy próbáltam nem tudok elmenni szex közben csak a csiklóm izgatásával.Nem vele veszítettem el a szüzességem tehát nem az a gond h rosszul csinálja vagy nem vagyok jártas a dologban.Ez nem is lenne olyan nagy gond mert nekem inkább az számít hogy neki jó legyen és még soha nem panaszkodott.imádok vele együtt lenni és ő is velem talán ezért is ilyen jó a kapcsolatunk(attól függetlenül h nem tudok elélvezni ha bennem van).A nagyobb gondom inkább az h 2 éve amióta együtt vagyunk minden alkalommal színleltem az orgazmust.Ugye nem lett volna igazi úgy kezdeni a kapcsolatunkat hogy: -nem tudok elélvezni csak a csiklóm izgatásával.egy férfinak nem a legjobb érzés.pár hete magamhoz nyúltam miközben csináltuk.elélveztem és nagyon jó volt.Aztán rá álltam a témára és majdnem pár alkalommal igy tettem.eleinte ő is élvezte.Aztán pár alkalom után szólt hogy neki ez rosszul esik mert eddig mindig úgy élveztem el h nem nyúltam magamhoz.megértem mert ugye akkor nem attól élvezek el hogy bennem van hanem az újaimtól.Eléggé kiborultam ez miatt.de nem mertem neki elmondani hogy nem volt még hüvelyi orgazmusom, mert félek lerombolná a kapcsolatunkat.Végül is én színlelek 2 éve folyamatosan.És hiába h miatta csinálom nagyon rosszul esne neki.Mit tehetnék?
2011. júl. 29. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt a hosszú maszlagot nincs erőm elolvasni, de nekem 3,5 év aktív szexuális élet után volt az első.
2011. júl. 29. 18:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Hidd el nem azért írtam h olyan válaszok jöjjenek h -ezt a hosszú maszlagot nincs kedvem elolvasni de...

ha nincs kedved elolvasni akkor ne legyen kedved válaszolni se, mert ezzel nem lettem kisegítve.na köszi

2011. júl. 29. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát elszúrtad ... nagyon szeretitek egymást? Jól megvagytok? És 2 éven keresztül hazudtál neki??? Ez egy igen szép kapcsolat ...

A nők nagyobb része, pont így élvez szex közben mint Te. Vagy ő vagy a partnere izgatja a csiklóját IS. Az a férfi meg aki ebből presztízs kérdést csinál, primitív ...

2011. júl. 29. 18:57
 4/9 A kérdező kommentje:
hát énis nagyon jól tudom hogy elszúrtam... mert az őszinteség a legfontosabb.Amikor összejöttünk még nem tudtam hogy ez a legtöbb lánynál előfordul.Kicsit szégyeltem és féltem is akkor h ez miatt nem lenne jó a kapcsolatunk.pedig igy visszagondolva biztos megértette volna és nem zavarná.csak ezt akkor még nem tudtam.borzasztóan szégyellem h akkor nem mondtam neki...csak most már lövésem sincs mit csinálhatnék.
2011. júl. 29. 19:16
 5/9 Emily00 válasza:
nekem az első hüvely orgazmusom nem szex közbe volt. a párom szájjal és kézzel kényeztetett odalent egyszerre. ahhoz h hüvely orgazmusod legyen meg kell találni a G pontodat. próbáljátok meg így is hátha sikerül... a dolgot meg mond el neki h színleltél mert öröké nem élhettek hazugságban!
2011. júl. 29. 20:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Emily00 köszönöm a válaszod végre kaptam egy olyan választ ami hasznos is :) és egyébként utána már sikerült szex közben is?
2011. júl. 29. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Emily00:

Ne keverd meg:

1., Van hüvelyi orgazmus G pont nélkül is

2., Sok nőnek nincs az 1-es pontban említett hüvelyi orgazmusa

3., Van G "pont-os" orgazmus, ami valóban hüvelyen keresztül történik - mert ott a G pont - és ebben a esetben ez mindig orgazmushoz vezet.

2011. júl. 29. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Igazából csak azért válaszoltam, mert láttam, hogy 0 válasz van, gondoltam ez is ér valamit.

Plusz: arra gondoltam, hogy hogyha ne adj' isten senki nem válaszol, hamarabb előrehozhatod a kérdést, és még egyszer nem akartam elöl látni.

Sok szerencsét az orgazmusodhoz!

2011. júl. 29. 21:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Kösz Emily00 sokat segitettel. :)

ami meg téged illet kedves elsö kommentáló nem értem az ellenségeskedést azaz ezt a mondatod: még egyszer nem akarom elöl látni ezt a kérdést...

Ha jól tudom itt bárki bármit megkérdezhet.és nem töled függ h elöl fogod-e látni ezt a kérdést vagy nem.mert ha annyira idegesiteni akarnálak minden nap feltenném ezt a kérdést ujra meg ujra. De amint láthatod kaptam választ ugyh felesleges volt az idödet erre pazarolnod fölleg h azt irtad h három és fél év után sikerült..én nem azt kérdeztem h kinek mikor sikerült ;)

2011. júl. 29. 23:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!