Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még soha nem volt hüvelyi orgazmusom, mit tehetnék?

Hidd el nem azért írtam h olyan válaszok jöjjenek h -ezt a hosszú maszlagot nincs kedvem elolvasni de...
ha nincs kedved elolvasni akkor ne legyen kedved válaszolni se, mert ezzel nem lettem kisegítve.na köszi

Hát elszúrtad ... nagyon szeretitek egymást? Jól megvagytok? És 2 éven keresztül hazudtál neki??? Ez egy igen szép kapcsolat ...
A nők nagyobb része, pont így élvez szex közben mint Te. Vagy ő vagy a partnere izgatja a csiklóját IS. Az a férfi meg aki ebből presztízs kérdést csinál, primitív ...

Emily00:
Ne keverd meg:
1., Van hüvelyi orgazmus G pont nélkül is
2., Sok nőnek nincs az 1-es pontban említett hüvelyi orgazmusa
3., Van G "pont-os" orgazmus, ami valóban hüvelyen keresztül történik - mert ott a G pont - és ebben a esetben ez mindig orgazmushoz vezet.

Első vagyok.
Igazából csak azért válaszoltam, mert láttam, hogy 0 válasz van, gondoltam ez is ér valamit.
Plusz: arra gondoltam, hogy hogyha ne adj' isten senki nem válaszol, hamarabb előrehozhatod a kérdést, és még egyszer nem akartam elöl látni.
Sok szerencsét az orgazmusodhoz!
Kösz Emily00 sokat segitettel. :)
ami meg téged illet kedves elsö kommentáló nem értem az ellenségeskedést azaz ezt a mondatod: még egyszer nem akarom elöl látni ezt a kérdést...
Ha jól tudom itt bárki bármit megkérdezhet.és nem töled függ h elöl fogod-e látni ezt a kérdést vagy nem.mert ha annyira idegesiteni akarnálak minden nap feltenném ezt a kérdést ujra meg ujra. De amint láthatod kaptam választ ugyh felesleges volt az idödet erre pazarolnod fölleg h azt irtad h három és fél év után sikerült..én nem azt kérdeztem h kinek mikor sikerült ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!