Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti ezt élvezitek?
Figyelt kérdés
orálisan milen praktikákat lehet bevetni? a párom imádja ha a zacsik alatt maszírozom. ez téll jó? mit élveztek még?2011. júl. 29. 18:23
1/14 anonim 

válasza:

Teszteld a párodon... Mindenki mást szeret! Miért nem kérded meg a párod?! Nem szégyen, ha megkérded, h mit szeret s mit nem...
2/14 anonim 

válasza:

Gondolom a barátod nem színészkedésből adja a jeleket,ha valami jó...Gondolom egy 15 éves kicsi lány lehetsz..Azok szoktak ilyen értelmetlen kérdéseket feltenni. Ha már ott a barátod, akkor tőle kérdez mit szeret.
3/14 anonim 

válasza:

az én párom azt szereti nagyon ha a zacsit nyalizom:D de tök véletlenül csináltam neki elsőre, csak jött egy szikra, és csináljam:D szal csináld úgy, ahogy neked is jó, és te is élvezed, hogy ő élvezi:))
4/14 A kérdező kommentje:
lehengerlő akarok lenni, azért gyűjtök tippeket:) első orális lenne:) és nem 15 vok:P
2011. júl. 29. 18:33
5/14 anonim 

válasza:

Nyalogasd az ánuszát, tuti befutó leszel.
6/14 anonim 

válasza:

A fogadra vigyázz de érjen a szerszámhoz.
Ez a legfontosabb.
Jó mélyen kapd be neki amennyire csak tudod.
7/14 anonim 

válasza:

Ja és a végén nem kell megijedni és ha nem tetszik nem kell lenyelni.
8/14 anonim 

válasza:

Nyald végig lassan a farka tövétől a végéig miközben nézed a reakcióját
10/14 anonim 

válasza:

masszírozd a nyílást dugd fel az ujjad masszírozd a golyókat cuppogj csorgasd a nyáladat kapd be jó mélyen , nekem ezek jönnek be... rem segítettem
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!