Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha barátom mindig segbe pakol, és rámjön a szarás az gáz? (FIUVOK)

Sajnos a nem megfelelő anális szexnél ez várható. Először menj el a mosdóba, végezd el a kaksi problémákat, tusolj le és utána szeretkezzetek. Ja, és még valami. Ne csak durr bele, mert akkor a záróizmoknak annyi. Szépen finoman kell sok síkosítóval.
19/L

Ha ez rendes kérdés akkor ez azért van mert még maradt szar a hátsódban és azt nyomja a srác farka. Előtte mindenképp menj el wc-e és tisztítsd ahogy tudod a hátsód.
De teljesen egyetértek az előző lánnyal!
20/F

Ha már meleg vagy, feltehetted volna kicsit intelligensebb hangnemben ezt a kérdést. Például így, hogy "Meleg srác vagyok, anális szex passzív résztvevőjeként gyakran székletürítési ingerem van. Ez problémát jelent?"
Amúgy egyetértek az előttem szólókkal. Rendezd le a dolgaidat a WC-ben, mosd ki a végbeled, majd kellő izgatás és síkosító használata után lehet élvezkedni.

ma 20:01:
Hát úgy is mondhatjuk. De ez azt jelenti hogy ő a passzív fél.

"Ha barátom" - kimaradt egy a betű
mindig segbe pakol, - 'seg' szó nincs, bizonyára a segg kifejezésre gondoltál, de szebben hangzik a fenék szó
és rámjön a szarás az gáz? - rám jön
(FIUVOK) - fiú (hosszú ú), vok helyett vagyok
Szívesen vállaltam a nyelvtanórát. Most még ingyenes volt, de ha bejelentkezel hozzám, 600 Ft/HUF lesz!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!