Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A tapasztalataitok alapján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tapasztalataitok alapján körülmetélés után mennyiben változik a szex?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy valószínűleg tovább bírja az ember, mivel a makk megszokja a folyamatos ingert. De pont emiatt nem lesz sokkal kevésbé intenzív érzés maga az aktus? Érezni utána is mindent eléggé? Az olyan lágyabb dolgokat is, mint mondjuk az orál?
2011. júl. 29. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
próbáld ki
2011. júl. 29. 16:31
 2/12 A kérdező kommentje:

Jelenleg választás előtt állok, hogy bevállaljam-e a műtétet, mert egészségügyi okokból lehet, h szükség lenne rá. Szóval inkább először megtudnám, mint hogy kipróbáljam, mert utána már nincs vissza út.

De kösz az unintelligens választ...

2011. júl. 29. 16:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért akarod egyáltalán a műtétet?
2011. júl. 29. 17:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Van egy gyengébb fitymaszűkületem, ami annyira nem durva, hogy lehetetlenné tegye a szexet, vagy a tisztálkodást, de pont annyira igen, hogy kellemetlen, sőt fájdalmas legyen az együttlétek első fele. Ezért kaptam választási lehetőségnek, hogy vagy bevállalom ezt életem végéig, vagy a műtét, amit nagyon propagál a doki, csak én kicsit azért bizonytalan vagyok...
2011. júl. 29. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Tudni kell, hogy a körülmetéléssel eltávolítanak bizonyos erogén zónákat,és jelentősen átvágnak idegpályákat is, melyek így nem továbbítanak ingerületeket az agyba. Az is köztudott, bárki ellenőrizheti, kipróbálhatja, hogy a makk külső felületén nincsenek érző idegek, a makk felületén alig érezhető a tapintás. Az előbőr, (fityma) nedvesen tartja a makkot, ami közösüléskor, az izgalmi cseppek segítségével tud behatolni a hüvelybe. A behatolás praktikusan úgy könnyíthető meg és tehető fájdalommentessé, ha a merev péniszen az előbőrt előrehúzod és beilleszted a kisajkak közé. Ezután a hátragördülő bőr szinte bevezeti a péniszt a hüvelybe.

Körülmetélt pénisz makkján nincs semmilyen, a behatolást megkönnyítő nedvesség, ezért a közösülés fájdalmas lesz mindkettő részére. Ilyen esetben állandóan kenő, síkosító anyagokra van szükség, mert a makk csúnyán kiszárad, beráncosodik, megvastagszik a felülete és berepedezik. Figyelembe kell venni, hogy a makk felületén nincsenek érző idegek, csak az azt fedő bőrréteg érzékeny.

A helyedben a körülmetélést nem engedném elvégezni, tizenhat éves korig még sokat változhat a helyzet. A pénisz ebben a korban sokat alakul, változik, méretét, formáját illetően, és a hámsejtek is feltűnően megszaporodnak. Ez természetes folyamat, ilyenkor a fitymaszűkület teljesen elmúlik. (Ez egy kicsit hasonló, mint lányok esetében a szűzhártya. A szűk fityma természetes módon védekezik a korai szexuális kapcsolat ellen. A természet ezt jól kitalálta, csak az ember mindig okosabb akar lenni. - Az orvosoknak pedig könnyű, biztos kereseti lehetőség, mert a műtét rendkívül egyszerű, és a végén csak neked fog fájni, neki nem.)

Szerintem, jól gondold meg, hogy mit teszel, ne engedd magad feleslegesen megcsonkítani, várj vele amíg felnőtt leszel.

2011. júl. 29. 18:22
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Minél elöbb annál jobb. Gondolj bele bizonyos kulturákban már kisgyerek korban megcsinálják vallási és egészségügyi okokbol.Nagyon egyszerü a mütét 24 orásban és egy-két nap alatt gyogyul. Néhány nap mulva meglátod hogy szenzáciosan lehet vele élvezni, jobban mint a kis szükület miatt akadályozottal.Ne gondolkozz nagyon bevált.
2011. júl. 29. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
10%

Kedves Kérdező!

Még egy gondolat az előzőekhez, illetve amit kérdeztél.

Számtalan kérdés olvasható itt, hogy miért van az, hogy orális szeretkezésnél sokkal nehezebb kielégülni, mint hüvelyi úton. a válasz egyszerű: Azért, mert a makk felületén kevés idegvégződés van, annak ingerlése kevésbé érzékelhető. A kellemes érzést csak a nedves száj érzése adja. Hüvelyi szeretkezésnél viszont a teljes bőrfelületet ingerek érik, ez nyilvánvalóan kellemesebb érzés, mint kizárólag csak a makk szopogatása. Belátható, hogy az orális szeretkezés messze kevesebb élmény, mint a hüvelyi aktus. Többek között ezért van az, hogy a körülmetélt fiúk nehezebben, hosszabb idő után képesek ugyanarra az élvezeti szintre jutni, mint azok akiket ilyen módon nem csonkítottak meg.

2011. júl. 29. 18:36
 8/12 A kérdező kommentje:

A felnőtté válás megtörtént, 20 múltam.

Csonkításnak nem nevezném, hiszen rengeteg kultúra alkalmazza, akkor csak lehet benne valami (és ha még nem is azokra gondolok, akiknél hagyomány, vagy vallási szempont, hanem mondjuk az USA-ra, ami elég fejlett ország, mégis a férfiak 85%-a körül van metélve).

A többi viszont újdonságként hatott... vagy legalábbis nem gondoltam még bele. Köszönöm a választ!

2011. júl. 29. 19:00
 9/12 anonim ***** válasza:
5%

Kedves Kérdező!

Afrikában a nőket is körülmetélik, levágják a csikó és a kisajak részeit, mert a szex élvezete kizárólag a férfiak joga. A körülmetéléssel lecsonkítják az erogén zónákat, így a pénisz vége, a makk ami egyébként is érzéketlen, már nem izgatható. A körülmetélt férfiak lényegesen hosszabb idő után tudnak kielégülni.(Ezért van, hogy orális szex során a fiút nehéz kielégíteni, mert a makkon kevés idegvégződés van, és a nedves száj kevés a megfelelő izgalmi állapot kiváltásához.)

Amerikában, a második gyerek után a férfi megtermékenyítő képességét mesterséges úton megszüntethetik, amit a feleség is kérhet. Amerika az implantátumok hazája. (Belegondolni is szörnyű, hogy az amerikai férfi egy megcsonkított, kiherélt, kitömött bábu, akit a felesége lakásdíszként elhelyez a nappaliban, a szomszédok örömére.)

A körülmetélés ostobaság, a közel-keleti és afrikai barbár népek embert gyalázó bűntette.

Az embert, a természet tökéletesnek alkotta meg, felesleges azt bármi módon megváltoztatni.

Magyarországon szerencsére nem népszerű.

2011. júl. 29. 22:28
 10/12 anonim ***** válasza:
86%
Hidd el hogy higiéniai szempontokbol és szükület esetén minél elöbb érdemes megcsináltatni a körülmetélést, mert utánna sajnálni fogod hogy vártál vele. Szenzácios vele a szex, gusztususabb a lányok szerint és sokkal élvezetesebb a szopa.tás vele.Du.gásnál isteni érzés akár gumiban akár nélküle.Szerintem csak a melegek beszélnek le rola ök nem szeretik és nem tetszik nekik, de a lányok és a magad örömére ne késlekedj, tapasztalatbol mondom. Nagy fájdalomrol, több napos szenvedésröl szo sincs, ez ma már abszolut gyorsan megy.
2011. júl. 30. 12:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!