Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a b. nőtöket ha egy év kudarc után még mindig nem lenne orgazmusa?
Ez idézet a cikkből: Szomorú tény, de a nők 60%-a soha nem élte még meg az orgazmust.
Az orgazmus agyban játszódik le.Tehát ha bármi is zavaró,nem fog létrejönni.Sok pettinget és a csikló izgatását javaslom.A hüvelyit valaki egy életen át nem tudja megtanulni,és ez nem azt jelenti,hogy nem jó neki a szex,vagy nem szereti a másikat.
Ne hagyjátok abba a próbálkozást mert az öli meg és lehetetleníti el a dolgot! Komolyan maszturbálj sokat, és sokszor hátha sikerül :) Ha nem akkor se keseredj el és ne hagyd abba a próbálkozást mert "nekem úgysem lehet orgazmusom". Ha 20 évig próbálkozol akkor 20ig de előbb-utóbb igenis sikerülni fog.
Megértem a srácot amúgy baromi rossz amikor a másiknak nem jó, én is magamat hibáztattam. Ez ellen tényleg nem tudsz semmit sem tenni. :(
Ha meg nem megy sehogysem majd akkor marad az 1szer félrelépés valami iszonyat tapasztalt pasival hátha tud valami olyat... Ha meg nem akkor legalabb a srac erzi h nem ő a béna... (Emiatt meg le leszek szólva de mi ezt igenis bevállaltuk volna mert akkor és ott a féltékenységemnél sokkal többet ért volna h tudjam h neki jó, vagy legalább h megbizonyosodjak h nem vagyok béna. Ez olyan amit csak az érez aki benne van, kívülről meg egyszerű kritizálni)
Viszont tényleg úgy érzem, hogy te már lemondtál a dologról és úgy érzed, hogy neked sosem lesz jó. Ezen kell változtatni, és nem betegségre fogni!
Pont mint a barátnőm elég sok időbe került vele megdumálni ezt a mással dolgot. Persze végül nem volt rá szükség, pedig engem kb csak az "nyugtatott" volna meg. Eléggé kivoltam már, de tény h mi nem 1 év hanem több ideig próbálkoztunk.
Akkor viszont marad az h próbálkozzatok serényen és ne adjátok fel mert akár 1 akár 5 akár 10 év múlva de 1szer sikerülni fog!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!