Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdnétek egy négerrel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek egy négerrel?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 14:43
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Nem vagyok rasszista, semmi bajom velük.

Ha rendes, normális és már a barátom, akkor igen.

2012. febr. 16. 11:51
 32/32 anonim ***** válasza:
Hű, tudom hogy piszok régi kérdés, válaszoltam is rá akkor, hogy én kicsit félnék lefeküdni egy négerrel... de most külföldön élek és van egy nagyon nagyon nagyon közeli "barátom", és igen, előfordulhat, hogyha úgy alakul a kapcsolatunk (és nagyon úgy néz ki hogy úgy fog) akkor lefekszem vele... Imádom őt, és bár még mindig tartom, hogy tartok a néger férfiaktól az ágyban, de benne 100 %ig bízom, és már jobban izgat, hogy lefeküdjek egy négerrel, mint hogy féljek tőle:)
2012. nov. 28. 22:47
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!