Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból baj ha bent marad az óvszer?
Figyelt kérdés
Tegnapi nap együt voltam a barátommal,óvszerrel védekeztünk,odafigyeltünk,viszont mikor végeztünk és leszáltam róla,akkor a gumi bennem maradt!És nem sok maradt kint belőle! Picit meg vagyok ilyedve...Szerintetek lehet ebből baj,vagy csak túl van reagálva,annak várom legfőképpen a válaszát,aki már járt így..2011. júl. 29. 14:03
2/10 anonim válasza:
Amíg a vége kint volt addig a sperma biztos h benne maradt vagyis tutira nem lehetsz terhes:)
3/10 anonim válasza:
lehúzta a puncikobold? és ugye már kivetted vagy még mindig várod a választ, hogy mit kell tenni?
5/10 anonim válasza:
ha szerencséd van, nem lesz semmi bajod, magától kicsúszik egy idő után (persze nem hetekrol beszélek), én már jártam igy
6/10 A kérdező kommentje:
nem nincsen bennem...
2011. júl. 29. 15:10
7/10 anonim válasza:
két éve én is így jártam. most árpikának hívjuk.
8/10 szamo77db válasza:
Ha kifolyt a tartalma... Én is jártam így, de rögtön ész-
revettem és egy villámgyors mozdulattal benyúltam a bnőm-
nek és kirántottam az óvszert. Szerencsére nem lett
következménye!
9/10 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy én rögtön akkor nem vettem észre rá egy olyan 5 percre kb! :(
2011. júl. 29. 18:01
10/10 anonim válasza:
Én hasonlóan jártam tegnap, de a vége még éppen a barátomon volt, de ráfolyt szegénykémre. :D Rám elvileg nem került, mivel a vége kint volt, ő meg letörölgette magáról, nem csinált belőle problémát. Elvileg nem lehet belőle baj. De azért ilyen esetben máskor egy hidegvizes zuhany rögtön utána nem árt.
19/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!