Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a csaj már kidőlt, de én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csaj már kidőlt, de én még nem mentem el akkor mit csináljak? Ha rárántanék az nem lenne kellemetlen a csajnak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 13:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Javaslom a csirkét, a rántott disznó nem olyan jó
2011. júl. 29. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Én utána szájjal rá szoktam neki segíteni...

20/L

2011. júl. 29. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy nem bánná-e ha a mellére/hasára/fenekére/ahova akarsz... élveznél. És ha azt mondja hogy nem, akkor ránts rá aztán spricceld le. Én sose vettem sértésnek ezt ilyen szituációban, sőt szájjal is rá szoktam segíteni.
2011. júl. 29. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem ciki, mert a legtöbb punci nem elég szűk, és csak lötyög benne a f@sz. Én mindig kiverem, amikor kihúzom a csajból. Volt olyan csaj, aki rossz néven vette, és megkérdezte, hogy ő nem elég nekem, nem tud kielégíteni? Hát nem, mondtam neki, menjen hüvelyszűkítő műtétre, vagy ne háborogjon ha a végén ki kell vernem.
2011. júl. 29. 14:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

14:14

Arra még nem gondoltál, hogy nem a lányok puncija nagy, hanem a te farkad kicsi?

2011. júl. 29. 14:17
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat, próbálom megfogadni őket ha a jövőben ilyenre kerül sor :)
2011. júl. 29. 17:02
 7/9 anonim ***** válasza:
És ha tovább csinálod,nem tudsz elmenni a "hagyományos módon"?:D
2011. júl. 29. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:
és Tarzan megtanult kézzel mosni... :D
2011. júl. 29. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem segít rá szájjal akk spriccelj rá.
2011. júl. 31. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!