Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, ti hogy jelzitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti hogy jelzitek a pasitoknak, hogy már eljött az idő a szexre? Illetve hanyadik randi után?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 13:18
 1/10 Bence_00 ***** válasza:
oda megyek hozzá : TARTSON A SEX HAJNALIG,ÉN KINEM FÁRADOK.....hozd ki belőlem az állatot.
2011. júl. 29. 13:21
 2/10 anonim ***** válasza:
én kivétel nélkül a 5. randi után szoktam csókolgatni..stb. és utána jön a többi ;) 16/l
2011. júl. 29. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
lol bence HÁHÁ:_D
2011. júl. 29. 13:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha igazán szeret akárhogy mondhatod, + még ha nem szeret se az fogja érdekelni:D Férfi szemből mondom...Bár én annak örülnék egyszer hogy arra jöövök pl munkából haza hogy a barátnőm az ágyamban fekszik mesztelenül:)

17/F

2011. júl. 29. 13:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én elkezdem húzni az agyát, pl szemben az ölébe ülök smárolásnál, vagy ráfexem, vagy elkezdek olyan helyre nyúlni, ahova addig nem :D
2011. júl. 29. 13:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb. egy hónap járás után (nem vagyok már tizenéves) - nem kell külön szólni, a pasi úgyis próbálkozik pl. csókolózás közben, Te meg nem húzódsz el, hanem egyre jobban engeded a dolgokat, ameddig jónak látod, illetve Te is aktívabb vagy, simogatod, stb., kb. ennyi. Ha még tizenévesek vagytok, szűzek, akkor jobb többet várni és jobban megbeszélni a dolgokat, meg még inkább ügyelni a fokozatosságra.
2011. júl. 29. 13:43
 7/10 Csibicica ***** válasza:

Háth...jó kérdés! :)

Pasitól is függ. Én általában sokat szoktam várni, de a mostani párommal a második randin megtörtént, és nem bántam meg! Tudom, hogy Ő az Igazi, tehát minek kínoztam volna még?

2011. júl. 29. 14:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a második randin és úgy h. haza akart menni én meg nem akartam, visszahúztam az ágyra és elkezdtük,aztán jött magától.Bár én akkor voltam 23 és már nem szűz.Az elején és fiatalabban még hónapokat aztán heteket vártam,de azok nagyrészt megbeszét dolgok voltak, h. mikor lesz a megfelelő idő.
2011. aug. 1. 10:41
 9/10 anonim ***** válasza:

ez nem hanyadikrandi kérdés.hanem h te mikor érzed ugy h felkészültél arra, h ha most lefekszetek egymässal, akkor ö nem hagy ott utäna egy hét mulva.attol is függ h fel vagy-e készülve rá.

ha tényleg akarod, és tènyleg ugy érzed, h szeret téged, és te is öt, akkor legyél kicsit rossz kislány a bevezetönél.nézzél rä szexin, simogasd neki oda lent.ha tul vagytok az elöjätékon, akkor feküdj rä és sugd a fülébe, h ''akarod''.ha a fiu nem hülye, akkor egyböl le esik neki a tantusz h megdughatja az imädott barátnöjét.

ez csak ilyen vágyfokozo probälkozás, és lehet ugy is h (mondjuk) a szobäjában vagytok, megöleled, szépen lägyan.és megmondod neki, h készen ällsz a behatoläsra,támadjuk meg a krätert: D.én legaläbbis ezt mondtam az elsönél.gyerekesnek gyerekes, de igy az egésznek volt egy hangulata:)))))).

de egyébként meg mondd meg neki könnyedén és simän, hogy most már készen ällsz a szexre.érteni fogja:).

remélem segithettem.

2011. aug. 1. 10:44
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem nincs pasim de ebben az esetben rámásznék szépen!
2011. aug. 1. 14:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!