Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti hogy jelzitek a pasitoknak, hogy már eljött az idő a szexre? Illetve hanyadik randi után?
Szerintem ha igazán szeret akárhogy mondhatod, + még ha nem szeret se az fogja érdekelni:D Férfi szemből mondom...Bár én annak örülnék egyszer hogy arra jöövök pl munkából haza hogy a barátnőm az ágyamban fekszik mesztelenül:)
17/F
Háth...jó kérdés! :)
Pasitól is függ. Én általában sokat szoktam várni, de a mostani párommal a második randin megtörtént, és nem bántam meg! Tudom, hogy Ő az Igazi, tehát minek kínoztam volna még?
ez nem hanyadikrandi kérdés.hanem h te mikor érzed ugy h felkészültél arra, h ha most lefekszetek egymässal, akkor ö nem hagy ott utäna egy hét mulva.attol is függ h fel vagy-e készülve rá.
ha tényleg akarod, és tènyleg ugy érzed, h szeret téged, és te is öt, akkor legyél kicsit rossz kislány a bevezetönél.nézzél rä szexin, simogasd neki oda lent.ha tul vagytok az elöjätékon, akkor feküdj rä és sugd a fülébe, h ''akarod''.ha a fiu nem hülye, akkor egyböl le esik neki a tantusz h megdughatja az imädott barátnöjét.
ez csak ilyen vágyfokozo probälkozás, és lehet ugy is h (mondjuk) a szobäjában vagytok, megöleled, szépen lägyan.és megmondod neki, h készen ällsz a behatoläsra,támadjuk meg a krätert: D.én legaläbbis ezt mondtam az elsönél.gyerekesnek gyerekes, de igy az egésznek volt egy hangulata:)))))).
de egyébként meg mondd meg neki könnyedén és simän, hogy most már készen ällsz a szexre.érteni fogja:).
remélem segithettem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!