Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen nemi vágyat csökkentő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nemi vágyat csökkentő vagy kioltó készítményeket, vagy gyógyszerek léteznek?

Figyelt kérdés
Olyan megoldás kellene, ami nem károsítja az egészségem, de ugyanakkor megoldást talál a problémámra. Létezik egyáltalán ilyen?
2011. júl. 29. 13:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Wie alt bist du?
2011. júl. 29. 15:49
 12/24 anonim ***** válasza:

"Sajnos a párkeresés számomra képtelenség, mert olyan fokú önbizalomhiánnyal küzdök, ami ezt lehetetlenné teszi."

Akkor a fő problémát kellene megszüntetni, azaz pszichológushoz fordulni.

A PUA könyvekbe belenéztem (nőként) és amiket olvastam benne, nálam az a technika ill. viselkedés hamarabb végződne pofonnal, mint összejövéssel. Persze biztos van egy nőtípus, akiknek ez bejön, de a többségnek nem hiszem.

2011. júl. 29. 16:18
 13/24 A kérdező kommentje:
Régebben jártam pszichológushoz, de nem segített semmit..egyszerűen úgy érzem én vagyok a legrosszabb férfi ezen a Földön és tőlem mindenki jobban néz ki. Próbáltam már ezt az érzést sokféleképpen leküzdeni, de egyszerűen nem megy..
2011. júl. 29. 16:31
 14/24 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok amúgy
2011. júl. 29. 16:32
 15/24 anonim ***** válasza:
hát akkor kezdj el animézni, lefoglal hidd el :D meg vannak jó animelányok, ha már élő nincs szokj rájuk :)
2011. júl. 29. 16:38
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretem az animet és más ilyen hülyeségeket.
2011. júl. 29. 16:39
 17/24 anonim válasza:
Borsmenta tea
2012. dec. 12. 06:10
 18/24 anonim válasza:

kedves kérdező

erre azért nehéz megoldást találni, mivel ez nem egy probléma! általában ennek az ellenkezője a probléma... nekem van barátnőm nagyon jó kapcsolatban élünk, de sajnos asszexualitással kűzd, illetve nem ő kűzd vele hanem én...

keresgéltem énis rengeteg megoldást, és mivel (ahogy már írtam) ez teljesen természetes dolog, ezért csak "természetellenes" azaz káros megoldások léteznek. a teák amiket leírtak itt nyugtató hatású teák azok segíthetnek de tapasztalatból mondom, hogy nem igazán oldják meg a problémát.

tényleg az a legjobb megoldás ha barátnő után nézel, de ha más lehetőséged nincs akkor fizess egy menetért, lehet hogy durván hangzik, de segítene a sexuális túlfűtöttségeden és a nőkkel szembeni félelmeden is.

2013. júl. 26. 21:47
 19/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, milyen megoldást találtál végül?
2014. nov. 10. 03:47
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem reklámból. Nekem a zöld sikeresen csökkentette a gátlásaimat, és abszolút lazán tudom venni a csajokat vele, és sokkal nyitottabb vagyok. Nincs ez a szájzár hatás, amikor megérzed a szagát, és nem tudsz kibökni két értelmes mondatot.

Ha viszont szexre kerül a sor, akkor meg jó hatással van.

DE: Azt mondom, semmiképp sem szabad addig használni, amíg be nem töltöd a 26 évet, addigra fejlődik ki ugyanis az agy.

Valamint MÉRTÉKKEL.

Mellékhatásai is vannak, ezek a memóriazavarok, főleg a 26 éves kor előtt masszívan fogyasztókra nézve, nem tisztázott, hogy tartósan-e? Ahogy az se biztos, hogy egyedül elegendő kiváltó ok-e?

Az alkoholra ugyanez, ha lehet, még inkább mértékkel, mert könnyen roncsolja a memóriát, nagyon durván, főleg az ilyen tömény szarok.

Valamint MÉRTÉKKEL.

Viszont sokat segített az első barátnőm is, aki megmutatta, hogy ők sem angyalok. Megkínozta annyira a pici lelkem, hogy ne váljak még egyszer a játszmák áldozatává.

Tudom függetleníteni magam az érzésektől.

A majorannát még nem próbáltam, de ki fogom próbálni, hogy hat kíváncsi vagyok.

2014. nov. 10. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!