Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Marissa18 kérdése:
Tegnapelőtt elősször szeretkeztem a barátommal. Védekeztünk. Óvszerrel. Nem lyukadt ki. De félek. Lehet valami baj? És akkor nem véreztem. Semmi nem votl. Viszont tegnap és ma is egy kevés vért tapasztaltam. Pár cseppet csak. Normális ez?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 12:09
1/2 anonim válasza:
Én sem véreztem elsőnél. Sőt én még utána sem. Barátnőm viszont 1 teljes hétig vérzett utána. De orvos is azt mondta neki, hogy ez normális, mert nem volt sok. Valószínű vele nem volt eléggé óvatos barátja, fel sérthette kicsit, nődoki szerint. Mitől félsz? Hogy terhes lehetsz? ha védekeztetek nem lehet baj! Természetes hogy félsz.
2/2 anonim válasza:
Ha végig fennt volt a gumi és nem volt lyukas, akkor nincs gond... És a vér. Hmm egy lánynak akinek én szakítottam át, szintén csak pár csepp vér volt... És nem is azonnal, hanem utána kb. 4 órával... Szóval nyugi... :) Nincs gáz
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!