Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Menstruáció közbe hogy szoktátok magatokat kielégítteni? Nem zavar a tampon?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 10:06
1/14 anonim válasza:
Sehogy. Elég gusztustalan lenne.
3/14 anonim válasza:
Olyankor sehogy, nagyon ritka a kivétel.
4/14 anonim válasza:
Kielégíttetni egyébként sem szoktam magam.
Szeretkezni szoktunk, de azt a pár napot kibírjuk.
5/14 anonim válasza:
3 nap önmegtartóztatás egy férfinak nem a világ....
6/14 anonim válasza:
Miért lenne gusztustalan?
Nem kell felnyúlni, és észre sem veszed, hogy megvan. Attól még csiklót izgatni lehet...
7/14 anonim válasza:
Én nem önkielégítek,de nagy ritkán szoktunk szeretkezni.Ha van behatolás akkor kiveszem a tampont,szóval nem zavar.Amúgy gondolom aki iylenkor önkielégít,az is kiveszi ha hüvelyi orgazmust szeretne,aki csak csiklót igat az nem veszi ki(tök felesleges)
8/14 Cicuskaaa123 válasza:
Én ilyenkor a csiklómat szoktam izgatni, szerintem felesleges kivenni a tampont.
9/14 anonim válasza:
Egyet értek az útólsóval, én is ilyenkor a csiklómat izgatom és a tamponomat nem veszem ki mert felesleges és egyáltalán nem zavaró hogy ott van benn.
Aki meg gusztustalannak tartja azt csak sajnálni tudom.
20/L
10/14 anonim válasza:
van itt olyan, aki kibírja maszti nélkül??? rajtam kívül... vagy mindenki függő? pff.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!