Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak szex és más semmi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szex és más semmi?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit akar tőlem a "barátom"...

2 hónapot jártunk, vagy mifene... Aztán közös megegyzésre vége lett...Kedveljük egymást, de egyszerűen nem tudjuk megoldani a találkozásokat rendszeresen, tőlünk független okból, és már szenvedtünk. És mivel nem tudjuk normálisan csinálni, szenvedni nem akartunk. Vége, kimondtuk...Volt búcsúszex is, szép elválás...

AZtán újra találkoztunk, muszáj volt, közös elintéznivaló. És fél órát bírtuk a "barátkozást"... Kereste a testi kontaktot, megérintett, megfogta a kezem... Aztán "megmutatta" manuálisan,hogy milyen hatással vok rá...Beszélgetés közben is felállt neki, pusztán az ottlétemtől... AZtán belemelegedtünk ebbe-abba. Jó volt mindkettőnknek.

Egyébként is , előtte is, utána is sokat beszélgettünk, nevetgéltünk... EZ már 2szer megismétlődött :S

Úgy érzem, nem akart elválni tőlem. Vagy csak a szex miatt kellek mr neki?

2011. júl. 29. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:
ez ennyiből nem lehet megmondani.
2011. júl. 29. 08:15
 2/6 k4lm0p1r1n ***** válasza:
ha beszélgetés közben felállt neki akkor nem a dugásra vágyik hanem rád. még mindig szeret, nem akar elhagyni. én bármennyire vágyok a dugásra, bármennyi csajjal beszélek, csak akkor fel beszélgetés közben ha a barátnőmmel beszélgetek. szerintem beszéljétek meg hogy akkor ez most micsoda...
2011. júl. 29. 09:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Elméletileg benne van az is, hogy szüksége van rád és az is , hogy csak szexre kellesz. A leg kompetensebb személy aki ezt megtudja mondani az egyedül csak TE vagy!!
2011. júl. 29. 09:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom:S

AZ az érzésem,h nem csak szexre... Mert találkozni szeretne velem más körülmények között is megint..ELhívott kirándulni... Vásárolni szeretne velem, h segítsek neki választani...

A barátja előtt sem titkolta,h velem van... És kéz-a-kézben sétáltunk... Nem igazán különbözik attól ,mint mikor együtt voltunk...csak maguk a szavak, a kapcsolatunk meghatérozása más... Ugyanúgy keres telefonon is..

Csak ez így nem vezet semmi jóra asszem:(

2011. júl. 29. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Nanee szinte ugyanez a történetem.

Mi is újra taliztunk, nem tudtunk egymással barátként viselkedni és újraa összejöttünk.Életem legrsszabb döntése volt.Anno misem azért szakítottunk mert nm stimmelt vmi hanem tőlünk független okból bár már ezt is kétlem.

Ha egyszer elment, legyen ez bármilyen ok akkor is elhagyott.Sztem ne fogadd vissza.

Én visszafogadtam és olyanszinten becsapott h az hihetetlen pedig ő lett volna az utolsó ember akiből ezt kinézem.

Persze lehet h nálatok más a szitu , de ne légy vak és ne menj el a részletek mellett.

Lehet h szexulisan érdekled, de amint visszakap újra elhagy.Egyszer már képes volt rá:S Sajnos ez nem egy argentin sorozat ahol a szerelmesek újra együtt lehetnek és boldogan élnek míg megnem halnak.

Szerintem halgass rám.

Vagy teszteld le.Nézd meg hogy mennyire képes küzdeni azért hogy visszakapjon.Ez lenne a legjobb megoldás.

Remélem hallgatsz rám, anno én örültem volna neki ha valaki ellát ezzel a tannáccsal.

De rajtad múlik.Sok szerencsét

18/L

2011. júl. 29. 10:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot!

Annyiban azért más a szitunk,hogy én mondtam ki,hogy vége... Igazából mindketten tudtuk,h nincs jövőnk, és megbeszéltük,h nagyon kár,hogy nincs:(

Ő azt mondta,h próbáljuk meg úgy,h amikor tudunk talizunk, de nem lesznek elvárásaink, meg megpróbálunk nem kötődni...

Mondtam,h én erre alkalmatlan vagyok..Azt mondta,h tudja,h neki sem menne, de az sem,h ne lásson többet...

Akkor mondtam ki,h akkor búcsúzzunk el szépen, és legyen VÉGE!

Na, és onnan jöttek a gubancok..

2011. júl. 29. 11:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!