Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Buktatok már le? Alul

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buktatok már le? Alul

Figyelt kérdés
buktatok már le szex vagy maszti közben? Részletes választ várok
2011. júl. 29. 02:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Még nem, de barátnőmék sokszor. =D
2011. júl. 29. 02:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

egyszer még 10-12 éves koromban anyám rám nyitott, na az égő volt!

remélem mostanra elfelejtette :D

19f

2011. júl. 29. 06:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A szobámban éppen rajta voltam a dolgon és a csúcs közeledett. A nagynéném pont akkor nyitott be, amikor spricc volt. Megijedtem, elfordultam és a falra ment. Egyből kiment és a konyhában nevetett, hogy kivertem a falra. Nem mondta el senkinek, de mai napig szégyellem magam miatta.
2011. júl. 29. 07:26
 4/9 GaBiii17 ***** válasza:
44%
Hát az én történetem nagyon szomorú!Legjobb barátom életét követelte.Egy szép nyári napkor történt.Épphogy bekapcsoltam a gépet egyből a kedvenc oldalamra, a redtube-ra mentem.Hát már egy ideje veregettem, és amikor már mindjárt kész voltam belépett a haverom a szobába.A görgő szék írányithatatlaná vált a nagy nyomástól, feléje fordult és pont fejbe kaptam a cuccal:(.Egyből szörnyet halt.
2011. júl. 29. 08:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb 2 hónapja a pasimnál aludtam és nagyban szexeltünk egészen hangosak voltunk egyszer csak nagy dobogás valaki jött a lépcsőnén teljesen beparázok a pasim meg mondta, hogy ne aggódjak, mert ide tuti nem fognak bejönni hát persze, h rajtamaradtam,de mégis csak bejött az apuka :D Mondanom sem kell hatalmasat ugrottam :D:D Persze az apuka benyitott valamit tuti látott lerakta a sütit amit hozott és elnézést kérve kiment:D:D Valószínűleg akkor nagyon rossz volt, de most már csak röhögünk rajta:D:d
2011. júl. 29. 08:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

08:08as az ondóba hogy halt bele? O.o

am nekem még semmi ilyenem nem vt bár 1x(maszti) épp a csúcs kezdett jönni amikor benyitott anyám szerencsére felkészültem ilyen helyzetekre és eltakartam 1 székkel de sztem semmit nem vett észre :D

2011. júl. 29. 09:51
 7/9 anonim válasza:
100%
Észrevettétek hogy mindig mindenkire a legkellemetlenebb pillanatnál,a csúcsnál nyitnak rá?:D
2011. júl. 29. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
mert leskelődnek a kulcslyukon és akkor nyitnak be mikor a csúcson vagy:D
2011. júl. 29. 12:40
 9/9 GaBiii17 ***** válasza:
35%
átfurta szegény agyát...
2011. júl. 29. 17:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!