Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális az ilyen mértékű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen mértékű "fenék-mánia"?

Figyelt kérdés

A barátom imádja a fenekem (pedig szerintem nagy, de ez lényegtelen:)) nézni, fogni stb... De a fő: odavan az análért, szerintem csak ezt csinálná éjjel nappal:)

Nincs gond, én is élvezem, benne vagyok, de néha furcsállom. EZ normális? Felnőtt nő vagyok, deilyennel még nem találkoztam, lassan ott tartunk, h meglátja a fenekem és "elmegy":)

2011. júl. 29. 00:09
 1/10 Cicuskaaa123 ***** válasza:
100%
Persze, hogy normális.. Nagyon imádja a popsidat, ennyi. Ha zavar téged beszéld meg vele. De ahogy látom nem zavar, csak kíváncsi vagy.
2011. júl. 29. 00:11
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Akkor most ő kivel is jár? Veled, vagy a fenekeddel??? :D Gondolom nem valami nagy lelki kapcsolat van köztetek.
2011. júl. 29. 00:11
 3/10 A kérdező kommentje:

Nyílván ebbe a kis kérdésbe nem fér bele az egész életünk taglalása, így a lelki-életünk most kihagytam, de hidd el, Néha beszélgetni is szoktam vele :D Sőt, randijaink is vannak...meg már jártunk nyílvános helyen is, és láttunk más embereket ;)

Na, viccet félre, a lelkiélettel sincs baj, csak feldobtam,h az ágybeli "szokásai" , preferenciái szokványosak-e vagy már-már perverz:)

2011. júl. 29. 00:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én pasim is tök ugyanilyen. :D Azt hittem, már egyedi eset... :D Szerelem volt köztük első látásra, azóta le se tudom vakarni a hátsómról... :D

20L

2011. júl. 29. 00:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem normális de ha téged zavar beszéld meg vele a dolgot.
2011. júl. 29. 00:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Vicces ezt olvasni, mert az én barátom is hasonló. :)
2011. júl. 29. 00:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a mániám. :P
2011. júl. 29. 01:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj. Az én párom is ilyen. Igazából ebben az a jó, hogy annyi barátnőm van, akinek a barátja/férje/élettársa kifogásolja a popsi méretét, alakját. Na, ezzel nekünk nincs gond, mert pont annak felel meg, akit szeretünk :)
2011. júl. 29. 06:26
 9/10 A kérdező kommentje:

Jaj, de jó:)

Örülök,h sokan vagyunk ezzel így...:)

Egyébként nekem is van barátnőm, akinek a pasija nem engedi (!!!) , hogy édességet, vagy kenyeret egyen, mondván, "nő a segge..." És így is "kicsi a melle és túl nagy a feneke"... Eleve, pasi ilyet mondana nekem, rosszul lennék és elküldeném a franca!:) másik,hogy nekem nem tiltja meg senki fia,h mit egyek,mit nem. Jó magamtól figyelek,és próbálok formában maradni,de nehéz, mert a pasim szereti, ha én is eszem:)

És én is szeretek enni...

2011. júl. 29. 07:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 28/F vagyok, én is imádom barátnőm, fenekét :).
2011. júl. 29. 10:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!