Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elősször feküdtem le a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wikykeee888 kérdése:

Elősször feküdtem le a barátommal. Óvszerrel védekeztünk. Nem szakadt ki. De stresszelek hogy nehogy valami baj legyen:S Normális ez? Van esély hogy netán terhes legyek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj:)
2011. júl. 28. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
ha nem szakadt ki akkor 0 az esély rá:)
2011. júl. 28. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is stresszeltem. Mondjuk nem az első után, hanem kicsit később:D Ne aggódj, nem lesz semmi baj, feleslegesen idegesíted magad, ha vigyáztatok akkor minden rendben van:) 18/L
2011. júl. 28. 22:43
 4/5 k4lm0p1r1n ***** válasza:
nálunk még egyszer sem szakadt ki (le is kopogtam) és nem volt semmi baj (ezt is) szóval ne stresszelj, nincs gondd. ha stresszelsz késni fog. nyugodj meg ha nem szakadt ki akkor nincs semmi baj. ha csak nem tolta be zokni nélkül. akkor lenne okod.
2011. júl. 28. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne aggód, így minden rendben lesz.

Ha nagyon félsz, a havi vérzésed várható idejére vegyél egy tesztet, ha nem jön meg 1 hétig. Az idegességtől is csúszhat.

2011. júl. 28. 23:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!