Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugyérzem elhidegült mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugyérzem elhidegült mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

24éves vagyok a párom 27 éves de egyre kevesebbet foglalkozik velem. Csak a munkájának él. Ő programozó az egyik legjobb. Ezért anyagi gondjaink nincsenek. Napi 12 órát dolgozik és én szeretem és tudom hogy őis szeret de kezdek kétségbe esni. 1 hete volt szex utoljára. Nemtudom hogy mondjam meg neki hogy ez így nemjo.

24l

2011. júl. 28. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:

jaj a nőknek soha semmi nem jó.

ha keveset dolgozna és szegények lennétek, akkor pedig az lenen a gond...

2011. júl. 28. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj be a munka vetkőzz le előtte aztán szQpd le! szerintem érteni fogja a tréfát!
2011. júl. 28. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
munka helyet muknahely
2011. júl. 28. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi lenne,ha megbeszélnéd vele?24 éves vagy elvileg,párod pedig egy nyelvet beszél veled,elvileg.Le kell ülnöd vele szemtől szemben és megbeszélni a dolgot!Lehetőleg akkor,amikor nincs dolga,van energiája.22/F
2011. júl. 28. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 18 éves vagyok, a barátom 20. Dolgozik, én suliba járok, mondjuk most nyári szünetem van. Sokat találkozunk, de szex az kb. 2 hetente van. Pár napja felhoztam neki, azt mondta, hogy mostanában nincs kedve, velem is fordult már elő ilyen, úgyhogy csak hallgassak. Tény, hogy volt időszak, hogy nem annyira kívántam, de kb. 2 hétig tartott és hetente egyszer azért lefeküdtünk, mert akkor épp megkívántam. Ő pedig már 2 hete hozzám sem ért, és ez már a 3. ilyen ciklus. Nem tudom meddig bírom. Másfél hónap alatt 3x szex?? És még csak fél évesek vagyunk... A szerelem megvan, és tudom, hogy csalni se csal. Egyszerűen nemtudom, hogy mi lehet a baj, de kezdek megőrülni... :(
2011. júl. 29. 00:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Az lehet a baj, hogy túl monoton életet éltek. Nincs változatosság... Felkeltek, munka, hazamentek fáradtan, pihenés... Következő nap ugyanez (gondolom)...

Próbáld meg valamivel felkelteni az érdeklődését. Főzz neki valami különlegeset. Masszírozd meg a hátát amikor hazaér (biztos beáll a háta 12 óra ülőmunka után). Vagy akár ha bevállalósabbak vagytok, akkor vegyél valami szexjátékszert.

Nyilván lehet a problémáról beszélni is, de szerintem nem érdemes, mert akkor csak rástresszeltek a dologra.

A szerelmetekkel szerintem nincs semmi baj, egyszerűen "ellaposodott" a dolog... Újra fel kell élénkíteni és jobb lesz mint újkorában! :)

Remélem tudtam segíteni! :)

19/F

2011. júl. 29. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!