Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyérzem elhidegült mit tegyek?
Sziasztok.
24éves vagyok a párom 27 éves de egyre kevesebbet foglalkozik velem. Csak a munkájának él. Ő programozó az egyik legjobb. Ezért anyagi gondjaink nincsenek. Napi 12 órát dolgozik és én szeretem és tudom hogy őis szeret de kezdek kétségbe esni. 1 hete volt szex utoljára. Nemtudom hogy mondjam meg neki hogy ez így nemjo.
24l
jaj a nőknek soha semmi nem jó.
ha keveset dolgozna és szegények lennétek, akkor pedig az lenen a gond...
Az lehet a baj, hogy túl monoton életet éltek. Nincs változatosság... Felkeltek, munka, hazamentek fáradtan, pihenés... Következő nap ugyanez (gondolom)...
Próbáld meg valamivel felkelteni az érdeklődését. Főzz neki valami különlegeset. Masszírozd meg a hátát amikor hazaér (biztos beáll a háta 12 óra ülőmunka után). Vagy akár ha bevállalósabbak vagytok, akkor vegyél valami szexjátékszert.
Nyilván lehet a problémáról beszélni is, de szerintem nem érdemes, mert akkor csak rástresszeltek a dologra.
A szerelmetekkel szerintem nincs semmi baj, egyszerűen "ellaposodott" a dolog... Újra fel kell élénkíteni és jobb lesz mint újkorában! :)
Remélem tudtam segíteni! :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!