Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más is csinálja ilyenkor?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is csinálja ilyenkor?

Figyelt kérdés

Menstruáció alatt is szeretkeztek?

Ha igen ,akkor hogyan,vagyis nem zavar a vér?

Csak azért kérdezem,mert nekem pont megvan,de nagyon kívánom a páromat.

2011. júl. 28. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi sosem tudjuk lyenkor a zuhanyfülkében állva csináljuk. Aztán lezuhanyzunk.:)
2011. júl. 28. 21:45
 2/9 anonim ***** válasza:
*sosem tudjuk megállni.
2011. júl. 28. 21:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Mert arra gondoltam,hogy lepedőt teszünk magunk alá,csak hát úgyis sok a vér....
2011. júl. 28. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
síkosítónak megfelel xD
2011. júl. 28. 21:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi általában nem szoktuk így csinálni, de volt már rá példa, hogy annyira megkívántuk egymást, hogy aztán mégis csináltuk, tehát ha nem zavarja egyikőtöket sem, akkor nincs akadálya.
2011. júl. 28. 21:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi teljesen normálsan csináljuk ilyenkor is, csak egy lepedő kell alánk. Utána meg közösen lezuhanyzunk.
2011. júl. 28. 21:54
 7/9 Hajna88 ***** válasza:
A vér az csak egy piros folyadék...ha nem ájuldoztok tőle,akkor miért ne??Ne álljatok ellent a vágyaitoknak. És a legfontosabb hogy ilyenkor még jobban oda kell figyelni a higiéniára!!!
2011. júl. 28. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Valamiért nálunk sokkal jobban sikerülnek az ilyenkori együttlétek, mint a többbi. Valahogy a barátnőm szerint, ilyenkor sokkal jobban úgy érzi, hogy beindulok rá, szerinte ilyenkor más az illata, amire nem találok logikát, de a lényeg, hogy szoktuk... :D

24/f

2011. júl. 28. 22:38
 9/9 Dottorre ***** válasza:
Én nagyon sokmindent szeretek az ágyba, de a menstruáció közbeni szex nálam tabu... 2x megpróbáltam, nem jött be, többet soha... egyszerűen undorodom tőle, nem tehetek róla.
2011. júl. 28. 23:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!