Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez vajon miért volt? Mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon miért volt? Mikor gyerek voltam, és 6. ban elkezdtem felfedezni a testemet, néha fantáziáltam hosszú hajú fiú osz. Társaimról is.

Figyelt kérdés

Ez vajon miért lehetett? Csak foglalkoztat. egészen 14-15 éves koromig is volt pár olyan emlék képem ezekből az időkből, ezekről a fiúkról, amire teljesen fel tudtam izgulni. Mégsem vagyok meleg. Tipikusan lánynak kinéző, hosszabb hajú fiúk voltak ezek akkoriban. Miért reagáltam rá így? Őszintén jobban izgattak ők akkor, mint a csajok.

De nem lett belőlem meleg.

19/f

2011. júl. 28. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
mert nagyon megtévesztőek voltak és azt hitted hogy ők lányok és csak utólag jöttél rá hogy azok fiúk ...
2011. júl. 28. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert még akkor kezdted el felfedezni a saját tested is és a női test felfedezése akkor még inkább csak nagyon elméleti volt. Vagyis: azt könnyebben el tudtad képzelni, hogy a srácok csinálnak veled valamit. Gyerekkor, sok hormon stb. Kinőtted, nem lettél búza. Hol itt a probléma?
2011. júl. 28. 19:46
 3/6 A kérdező kommentje:
nincs probléma, csak érdekes, hogy ilyenek voltak annak idején a fejemben. másoknak meg sosem. lehet hogy akkor félig biszexuálisnak indultam, de végül is az visszafejlődött?
2011. júl. 28. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Esetleg még annyi kiegészítésképp, hogy abban a korban a fiúk szívesebben játszanak egymással mint a lányokkal. A lányokat ált. lenézik, semmibe veszik stb.

Ez vsz összekeveredett azzal, hogy akkor kezdted felfedezni a saját testedet.

Egyébként lányoknál is van ilyen.

2011. júl. 28. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, anno velem is voltak hasonló dolgok. De teljesen hetero vagyok! Annyi idős vagyok mint Te. Szerintem az első válaszolónál a pont. Én ezt betudtam egy akkori agymenésemnek, mivel azóta eszembe sem jut ilyesmi.
2011. júl. 28. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sokan lehurrognak, mert fiatalabbak közül sértve érzik magukat, de az igazság nem mindig fogadható el könnyen.

A felnőtt kor kezdete 21 - 24 év körül van. A szexuális érés folyamata során nem lehet beszélni egyértelmű orientációról. Így tini korban nem beszélünk homoszexualitásról sem és biszexualitásról sem. Ebben a korban mindenféle gondolatok, próbálkozások megtörténnek, aminek nincs semmiféle jelentősége, alapvetően a kíváncsiság és a hormonok játéka minden. (Leginkább azokra a gyerekekre kell odafigyelni, akik fennhangon hangoztatják, hogy ők a legheteróbb heterószexuálisok és aki rájuk figyel az "búza" vagy "homár". Mert ők úgy érzik, hogy a fejlődésük a legtökéletesebb. Általában ők a nehezebb esetek.)

A te gondolataidban nincs semmiféle elvetendő, vagy rendellenes dolog.

2011. júl. 28. 21:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!