Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg srácok általában milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok általában milyen hétköznapi tulajdonságokban jobbak a heteroknál?

Figyelt kérdés
Például igényesség, kedvesség stb.?
2011. júl. 28. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
a buzulásban
2011. júl. 28. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
A csendben fingásban.
2011. júl. 28. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
A meleg srác a legjobb barát egy csajnak (pasi,szeret divatosan öltözni és nem akarja meghúzni a csajt :D ) De mondjuk az hogy valaki meleg az egy betegség méghozzá genetikai . Bár manapság már divat is -.-'
2011. júl. 28. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:
36%
jobbak a banánhámozásban
2011. júl. 28. 20:02
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

"A csendben fingásban."

"jobbak a banánhámozásban"

Szakadok bazz XDDDDDDD

2011. júl. 28. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
11%

az előttem szoloknál a pont mind igaz a melegekre XD

am ja kedvesebbek jobb divatérzékük van persze nem kell általánosítani

2011. júl. 28. 20:35
 7/10 RaksashaGirl ***** válasza:
73%

Jobb barátnőt nem találsz náluk (lányoknak).. Egy pasi szemszögéből mondhatják meg hogy kövérít-e ez a ruci, eljárnak veled shoppingolni.. :D

Olyan mintha egy pasi testbe öntött LB-t kaptál volna. :D

2011. júl. 28. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
pontosan, ők a legjobb barátnők : ) nekem is egy meleg srác a legjobb barátom. egyszerűen imádom. őszintén meg mond bármit, ellehet vele menni vásárolni :D, egy buli előtt meg tudja mondani mit vegyek fel, BÁRMIRŐL lehet vele beszélni, mellette nyugodtan el tudok aludni, mert nem félek tőle hogy rám mászik :D, ugyanezért mellette nyugodtabban rúgok be. az hogy kedvesebbek e.. hááát, egyén függő, ő nem fog nyalni csak azért hogy megdughasson.. :D inkább szemtelenül őszinte, legalábbis az én barátom :)
2011. júl. 28. 21:18
 9/10 anonim ***** válasza:
velem is jóba lennél :D
2011. júl. 28. 22:33
 10/10 anonim ***** válasza:
72%

Én azt vettem észre a környezetemben a melegek és én is, sokkal kedvesebbek vagyunk. De persze szerintem embere válogatja. Van olyan meleg haverom aki olyan mint egy rossz hisztis csaj van aki mint egy megértő barát van aki a szexis bulizós macsó van a vigyázó haver típus.

Azért így nem tudom kijelenteni, hogy divatosabbak vagy igényesebbek, mert ez egy kis réteg. De eddig a legtöbb meleg akivel találkoztam nagyon kedves volt ritkán találkozom bunkó meleg emberrel.

2011. júl. 28. 23:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!