Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől van ez így? Másnál is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van ez így? Másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés
Amikor arra kerül a sor h felhuzzuk a gumit( persze akkormár kemény farokra), felhuzzuk és megpuhul. talán szűk lehet a gumi és elszoritja az eret?vagy allergiásra?és miért megy gumi nélkül?
2011. júl. 28. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Húspuhítóval volt bekenve a gumi belseje.
2011. júl. 28. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is bepuhulok tőle, nem tudom miért.

24/F

2011. júl. 28. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, hogy elszorítja az óvszer az eret, és ettől puhul meg a hímvessző. Ha nem kap vért, lelankad.
2011. júl. 28. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha a férfinak csak egy pillanatra is olyan gondolatokon jár az esze, hogy "hm, csak jól húzzuk fel ez a vackot, mi lesz, ha béna leszek...", akkor utána oda a varázs, ergo elernyed a hímvessző.

Az óvszer használata nem épp vágykeltő dolog sem pszichésen, sem pedig fizikálisan.

2011. júl. 28. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott néha ilyen gondom lenni, valamint volt olyan óvszer márka, amitől 1-2 perc után totál meghalt az egész...

Amúgy, szerintem próbáld ki úgy, hogy épp nem szexelni készülsz, hanem mondjuk magadnak kivered. Így nem kell félned attól, hogy most atyám mi lesz, ha épp nem húztad fel rendesen, tehát nem lesznek pszichés akadályok. Ha akkor is elkezd lankadni, akkor a gumival van gond.

Előfordul, nekem is volt már ilyen.

2011. júl. 28. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
elszorítja az eret? péniszgyűrű is elszorítja, attól mégis kemény lesz:P szóval inkább idegen lehet az érzés, vagy izgulsz.
2011. júl. 28. 19:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!