Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak rajtam kívül itt még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak rajtam kívül itt még bugyifétisesek?

Figyelt kérdés
Izgulok a női alsóneműre, ha hordott akkor pláne. Imádom szagolgatni, nyalogatni. Ez nagyon gáz szerintetek?
2011. júl. 28. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én, bevallom, loptam már el barát-barátnő használt, szennyesbe kidobott bugyiját...
2012. szept. 8. 22:05
 12/13 anonim válasza:
selyembugyi izgató nagyon finom és kellemes tapintású
2015. ápr. 29. 17:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Leng a kezem jelentkezem! Nekem elég erős bugyifétisem van. Kamaszkoromban kezdődött, de az utóbbi időben eléggé eluralkodott rajtam. Ma már ott tartok, hogy rendszeresen vásárolok magamnak különböző fazonú bugyikat és tangákat. Maszturbáláshoz használom, de van, hogy fel is veszem. Különösen a teli fenekű bugyikat szeretem.
2015. nov. 2. 16:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!