Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak toleránsoknak! Ez most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak toleránsoknak! Ez most azt jelenti, hogy szabad a "pálya"?

Figyelt kérdés

most volt a 18. szülinapom, és van egy barátom, aki szintén majdnem 18 már, és akibe én szerelmes vagyok bele. tudja, de azt mondta hogy semmi nem lehet belőle, mert ő hetero, és undorodna tőlem:(. ez baromi rosszul esett, de most szülinapomon, ajándékozáskor átkarolt, kaptam tőle egy csókot, és elég gyengéd, és szenvedélyes volt. a többiek is csak néztek... tudják hogy hetero. én meg teljesen meglepődtem. nem tudtam a társaság miatt megbeszélni vele, szóval nem tudom, és nem tudom hogy hozzam fel a témát, zavarban vagyok. most akkor ez jelentheti azt, hogy esetleg lehet esélyem nála? Nagyon boldog lennék.

F

2011. júl. 28. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha hetero, akkor az is marad. Jobb, ha megbékélsz a gondolattal.
2011. júl. 28. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:

B*ZI

Najó, azért adok értelmes választ is, bár a te fajtádat nem ismerem. Szerintem baráti volt, amit adott. Ha úgy mondja, hogy undorodna tőled, akkor valószínűleg semmi esélyed, csak azért csinálta, hogy jól érezd magad.

2011. júl. 28. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá TŐLE (lehetőleg minél hamarabb), ne itt várj választ mert a végén teljesen lelombozódsz majd néhány választól és már sz@&ni fogsz az egészre...Persze ha hetero tényleg nincs rá nagy esély, de azért próba szerencse.

"nem tudom hogy hozzam fel a témát"...Nem kell ezt felvezetni, persze értem én hogy zavarban vagy (én is abban lennék) de próbálj meg erőt venni magadon és csak spontán kérdezz rá ha KETTESBEN maradtok, hogy miért csókolt meg.Hidd el biztosan ő is zavarban van valamennyire :)

2011. júl. 28. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!