Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a legjobb fogamzásgátlás az anális behatolás. Ki hogy van ezzel?
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 17:34
1/10 anonim 

válasza:

Valóban, még sose lettem terhes.
SP
2/10 A kérdező kommentje:
N a látod...
2011. júl. 28. 17:36
3/10 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb fogamzásgátlás ha pasi vagy ... még én se lettem terhes
4/10 anonim 

válasza:

Magával az anális szexszel nincs gondom,de hogy azért csináljam,mert ez biztonságos,az ki van zárva. Szerintem ez egy igénytelen,szánalmas módja a fogamzásgátlásnak,nem hiszem,hogy egy érett ember egyetértene ezzel a kijelentéssel.
6/10 anonim 

válasza:

az tuti, hogy jó fogamzásgátló!
7/10 anonim 

válasza:

Hát, ha mondjuk nincs kéznél egy fia gumi sem, és mindkét fél megőrül már a másikért, akkor el tudom képzelni, hogy ezért análisan csinálják egyszer végig. De hogy tartósan fogamzásgátlás céljából kizárólag így védekezzen egy pár, az azért kissé durva dolog lenne szerintem...
8/10 anonim 

válasza:

Kedves Kérdező!
Szerintem, te elsősorban a saját örömödre gondolsz amikor ezt a kérdést felteszed.
Mellesleg az orális együttlét esetén sem szoktak teherbe esni a lányok. Gondolom, ez neked sem egy nagy felfedezés. A kockázatok ellenére, az emberek mégis, mindig visszatérnek a klasszikus módszerhez.
9/10 anonim 

válasza:

Régebben ez volt a megoldás,meg a birkabél,hála a jó égnek manapság több opció is van.No meg az ember lánya azért a rendeltetési helyének megfelelően szereti tudni azt a hancúrlécet!A sok anál meg széklettartási problémát okoz(mondjuk ez a homokosokat érinti)
10/10 A kérdező kommentje:
Én se arra gondoltam, hogy mindig hátulra, csak úgy időnként.
2011. júl. 29. 06:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!