Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintem a legjobb fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem a legjobb fogamzásgátlás az anális behatolás. Ki hogy van ezzel?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
63%

Valóban, még sose lettem terhes.

SP

2011. júl. 28. 17:34
 2/10 A kérdező kommentje:
N a látod...
2011. júl. 28. 17:36
 3/10 anonim válasza:
100%
Szerintem az a legjobb fogamzásgátlás ha pasi vagy ... még én se lettem terhes
2011. júl. 28. 17:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Magával az anális szexszel nincs gondom,de hogy azért csináljam,mert ez biztonságos,az ki van zárva. Szerintem ez egy igénytelen,szánalmas módja a fogamzásgátlásnak,nem hiszem,hogy egy érett ember egyetértene ezzel a kijelentéssel.
2011. júl. 28. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen
2011. júl. 28. 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
az tuti, hogy jó fogamzásgátló!
2011. júl. 28. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha mondjuk nincs kéznél egy fia gumi sem, és mindkét fél megőrül már a másikért, akkor el tudom képzelni, hogy ezért análisan csinálják egyszer végig. De hogy tartósan fogamzásgátlás céljából kizárólag így védekezzen egy pár, az azért kissé durva dolog lenne szerintem...
2011. júl. 28. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Szerintem, te elsősorban a saját örömödre gondolsz amikor ezt a kérdést felteszed.

Mellesleg az orális együttlét esetén sem szoktak teherbe esni a lányok. Gondolom, ez neked sem egy nagy felfedezés. A kockázatok ellenére, az emberek mégis, mindig visszatérnek a klasszikus módszerhez.

2011. júl. 28. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Régebben ez volt a megoldás,meg a birkabél,hála a jó égnek manapság több opció is van.No meg az ember lánya azért a rendeltetési helyének megfelelően szereti tudni azt a hancúrlécet!A sok anál meg széklettartási problémát okoz(mondjuk ez a homokosokat érinti)
2011. júl. 28. 21:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Én se arra gondoltam, hogy mindig hátulra, csak úgy időnként.
2011. júl. 29. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!