Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok, mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval, a problémám hogy sex közben a barátnőmmel nem tudom hogy hogyan csináljam azt hogy változatos pózokban csináljuk mert nem tom hogy neki azok a pózok épp jók vagy neki úgy nem jó, így nem merek szólni a sex közbeni pózváltásokért. Mit kéne tennem annak érdekében hogy ezen meglátásom változzon és merjek sex közben is folyamatosan kezdeményezni?
2011. júl. 28. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Légy férfi, ennyi.
2011. júl. 28. 17:26
 2/5 KhmBumika ***** válasza:
Beszélj neki! Kérdezd meg töle hogy jó! vagy szex közben egyszerüen kihuzod megmondod neki hogy mit csináljon hova rakja a lábát és kezd el csinálni majd kérdezd meg hogy "ez igy jó?" ennyi! :)
2011. júl. 28. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak beszéld meg vele,hogy neki melyik tetszik, melyik nem annyira, kérdezd meg neki vannak-e ötletei és utána mondd el a te ötleteidet! :) Egy normális kapcsolatban ezt szerintem megtudják beszélni egymással a felek:)
2011. júl. 28. 17:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddigi válaszaitokat :) Ami viszont mindig elkezd nyomasztani az az hogy nincs önbizalmam és ez miatt nem merek kezdeményezni sex közben. Ez ellen mit kéne tennem hogy több önbizalmam legyen vagy bátrabb legyek?
2011. júl. 28. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Az önbizalom már rajtad múlik,azon senki más nem segíthet.No meg gondolj bele,mi lehet a legrosszabb ami történhet?Azt mondja a barátnőd,hogy most ez a póz maradjon.

Örökre úgyse fogja azt szeretni,no meg legközelebb ha elkezditek,ne a megszokottal indítsál!Nem fogja leharapni a fejed,sőt,lehet hogy örülni fog,hogy a kezedbe veted az irányítást!

2011. júl. 28. 21:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!