Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor szexeltek egy héten? Kedvenc pózok?
Figyelt kérdés
Én legszívesebben mindennap. Állandóan azon jár az eszem, ha nem dolgozok. Nekem a 69-es és a missziónárius a kedvencem.2011. júl. 28. 16:50
1/8 anonim 

válasza:

énis legszívesebben minden nap. dehát most semennyit, mert nincs pasim 1 hónapja. amúgy ha volt akkor heti 3-4. 21L
2/8 anonim 

válasza:

heti 7 alakalom bár lehetne több is részemről csak azt asszony nem bírná :D kedvencem mikor lovagol rajtam :)
3/8 anonim 

válasza:

heti 4-5x 1,2óra.. Kedvencem amikor oldaltfekve diktálom az iramot vagy ha számraülve nyalizom a...mindenét..
4/8 anonim 

válasza:

napi 3szor (reggel délbe este) és helikopter póz
5/8 anonim 

válasza:

Régen minden nap volt, most van, hogy kéthetente egyszer. Pedig még csak fél éve vagyunk együtt. :( 17 éves vagyok, a barátom 25. Amúgy a kedvenc pózom amikor háton fekszem és a lábaim a nyakában vannak.
6/8 anonim 

válasza:

napi 1x legalább (olykor kihagyásokkal)
kedvenc a sunabubus póz
8/8 anonim 

válasza:

Ahányszor csak tudunk,annyiszor szexelünk,ez azért változó.Én bírnám a heti 7 alkalmat :D Kedvenc póz?Hm...ha szerelmeskedni szeretnék,akkor misszionárius,ha meg dugni akkor kutya,vagy asztallapon :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!