Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi tegyek ilyen vészhelyzetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek ilyen vészhelyzetben? Segitseg (lent a lényege)?

Figyelt kérdés
2hete vagyunk együtt tegnap volt az első közös szeks és olyan gyönyörű a puncija hogy nem birtam ellenálni de elég kellemetlen szaga volt ugyhogy lelohadtam és nem tudtam mit találjak ki :S azt mondtam roszul vagyokés hazamentem. Ma nemvette fel a telefont egész nap:SS mi tehetnék
2011. júl. 28. 16:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

elég gáz szitu, hogy ott feküdt előtted büdös puncival...

nem??

2011. júl. 28. 16:43
 12/20 KhmBumika ***** válasza:
Hát én a helyedben finoma rávettem volna mondjuk egy pancsira együtt vagy valami és akkor nem kerültök ilyen szituba utána Szeretkeztek egy hatalmasat és kész! :)
2011. júl. 28. 16:44
 13/20 anonim ***** válasza:

Az első három nyalás után már nem büdös!

Nagyon finnyás vagy barátom! :DDDDD

2011. júl. 28. 16:49
 14/20 A kérdező kommentje:
de komolyan helyre lehet ezt hozni valahogy??
2011. júl. 28. 17:00
 15/20 KhmBumika ***** válasza:
Háááát Szereted őt?
2011. júl. 28. 17:35
 16/20 anonim ***** válasza:

nem biztos h mindig olyan illatú neki...lehet h melege volt és bepállodt szegény :S

vagy nem volt ideje előtte fürödni...stb

fiúk, szerintetek ha ti elmentek wc-re pisilni, megtörlitek meg minden...nem lesz más illatú/szagú a nemi szervetek?

2011. júl. 28. 17:36
 17/20 DreamGirl666 válasza:
Nem értem az olyan bunkókat akik ha már a lánynak kis "szaga" van rögtön szakitani akar velük :@ Meglehet hogy a csajnak épp a menstruáció előtti pár napja volt, vagy felfázott egz kicsit stb... Hülye bunkók nem igaz hogy ezt nem tudják felfogni!!
2011. júl. 28. 18:17
 18/20 A kérdező kommentje:
háát elég jo csaj de 2 hét után még nem vagyok szerelmes belé ://
2011. júl. 28. 18:40
 19/20 DreamGirl666 válasza:
tegnap 18:17 vagyok akkor meg csak siman meg akartad b*szni v mi?
2011. júl. 29. 07:57
 20/20 Rosery ***** válasza:
Sztem menj le hozzá, aztán ha újra összemelegedtetek akkor még mielőtt szexelnétek mond neki h zuhanyozzatok 1ütt és akkor nem lesz büdi ott lent sem :D na meg persze sokkal higénikusabb :)
2011. júl. 30. 01:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!