Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baráti szex? Érvek, ellenérvek?

Barátok nem szexelnek. Az már akkor nem barátság, a szexpartnered lesz. Egyikőtök többet fog érezni a másik iránt előbb vagy utóbb(ha nem is szerelem) meg fog változni a viszonyotok. Tapasztalat, de ha ez belefér, hajrá
22 L

ma 16:04
ma már feltalálták azt a kis lufihoz hasonlító védekezőeszközt meg a tablettát!:))

Szerintem sincs benne semmi rossz!
(feltéve ha mindketten egyedülállóak vagytok)
volt olyan nekem is nem 1x, hogy nem volt barátnőm, és akkor 1-2x összejöttem egy lány barátommal, aztán minden ment ugyanúgy tovább ahogy addig...
nincs ebben semmi rossz.

ma 16:11
igen és ne menjünk ki az utcára mert eltüthet egy kocsi, ne igyunk alkoholt semmilyen mennyiségben mert tönkremegy a májunk rögtön, ne együnk zsírtartalmú kajákat mert elzáródnak az ereink, ne utazzunk repülőgéppel mert lezuhat, ne motorozzunk mert elesünk... igen igazad van.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!