Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi erényöv? Van olyan aki kipróbálta már? Tényleg az egyik legjobb játékszer?
A napokban bukkantunk rá egy külföldi sex shopban a barátnőmmel. Ki próbáltunk már ezt azt, bilincsek, enyhébb szado-mazo, most vmi újra vágytunk, és ennél (CB-6000 a neve, akit érdekel rákereshet) a kommentek mind-mind nagyon pozitívak voltak, arról szóltak h megváltoztatták a szexuális életet egy egészen újfajta jobb irányba, stb.
Az egyetlen hátrány persze az ára (átszámítva kb 35 rongy). Megéri ennyit kiadni, tényleg olyan jó?
Engem személy szerint izgat a dolog, szeretek alárendelt lenni, érdekes lenne, ha a barátnőm kezében lenne a kulcs... persze közben meg ott van a gondolat h kényelmetlen, nem tudnám megszokni, stb. És hát ennyi pénzért nem mind1.
Kiváncsi vagyok van olyan itt akinek van tapasztalata e téren?

Rohamsisak!
Nem vagy te kicsit demagóg?

A demagógia jelentése: hazug ígérgetés, népámítás, lázítás.
Úgyhogy nem egészen értem, hogy jött ez most ide?

Rohamsisak!
Igen!
Olvasd vissza magad.

Rohamsisak!
Köszönjük építőjellegű igen magasröptű hozzászólásaidat.
Ha hülyeségnek tartod, akkor ne olvasd, de legfőképp ne válaszolj, mert nem téged kérdeztelek.
Kösz

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!