Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan férfi itt, akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi itt, akinek külsőre nem tetszik a barátnője, mégis kívánja vele a szexet?

Figyelt kérdés

Ha nem vonzó túlságosan külsőre a barátnőd,akkoris megkívánnád mondjuk naponta többször?

Barátnőm mondta amikor beszélgettünk(lány vagyok),hogy a párja azt mondta neki,hogy csak a belső tulajdonságait szereti és hogy külsőre nem az ideálja,mégis naponta többször kezdeményezi a szexet a férfi.

Ez most hogy van?

Én pl. nem kezdeményeznék olyan pasinál akit nem kívánok.

2011. júl. 28. 15:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

jó nagy pecs a barátja.

Amúgy ha más nem jut, akkor persze, hogy beéri vele. A maroknál jobb bármilyen punci(a legtöbb embernek, nekem speciel számít, hogy ki a lány:)

2011. júl. 28. 15:07
 2/13 anonim ***** válasza:

Biztos, de az NEM én vagyok!! :)

Amugy barátnőm külsejét eléggé vonzónak tartom, ergo ilyen eszembe sem jutott mint a te kérdésed :)

2011. júl. 28. 15:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, sok "nem szép" (értsd akár rondának is) nőt megdugtam, roppant hálásak és bármit bevállalnak az ágyban, pont, hogy kompenzálják a külsejüket.
2011. júl. 28. 15:35
 4/13 A kérdező kommentje:
hmm..az utolsó válasz érdekes,köszönöm.
2011. júl. 28. 15:40
 5/13 anonim ***** válasza:

Te is csúnya vagy?

(Bocs! Magas labda volt ...)

2011. júl. 28. 15:54
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem volt magas,szerencsére még nem mondták rám,hogy csúnya lennék és én sem érzem annak magam.

viszont tudod,kinek a pap...:)

2011. júl. 28. 16:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor nem is vagy olyan bevállalós? :-P :-D
2011. júl. 28. 16:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Wolfgang Priklopil...
2011. júl. 28. 17:03
 9/13 A kérdező kommentje:
hát lehet,hogy annyira nem,azért vannak korlátaim:D
2011. júl. 28. 17:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt már olyan-előtte el sem tudtam képzelni-, hogy egyik ismerősömmel egyszer csak azon kaptam magam, hogy csókolózunk. És nagyon jó volt. Meg ahogy ölelt, gyengéd volt de mégis érzéki pedig külsőre egyáltalán nem az esetem, mégis jó volt vele.

Ez nem bunkóság, nem a külső, de a kémia vagy valami mégis vonzó benne és kívánja őt.

2011. júl. 28. 21:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!