Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segitsééég! Hogyan vegyem rá?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitsééég! Hogyan vegyem rá? (lent )?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1 hónapja vgyunk kapcsolatban már szexeltünk is ,de az orális szexre nem tudom rá vanni. HA csak közelitek is lefelé rámszól hogy 'nee!' :D :S és ősem hajlandó lesz*pni :S mivel vehetném rá hogy csak próbálja ki
2011. júl. 28. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
29%

Nekem is volt ilyen nőm. De ez lassan elmúlik. Utána már őket foga izgatni ha valakit lesz.. hatnak.

69-ezzetek és pár alkalom után már menni fog.

2011. júl. 28. 15:04
 2/8 anonim válasza:
25%
úgy van, ahogy az előttem szóló írta. Mondjuk én lány vagyok, és én is így voltam vele
2011. júl. 28. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem ne aggódj.Bár nekem még csak egy kapcsolatom volt,emlékszem,hogy az elején én sem csináltam neki,nem azért,mert nem akartam,hanem mert nekem kell,hogy egyfajta bizalom kialakuljon ehhez a dologhoz.Bár már azóta idősebb és tapasztaltabb vagyok,nem hinném,hogy most is első pár alkalommal megtenném,hiába szeretem én is.Nekem arra is szükségem van,hogy az ágyban összeszokjunk,utána minden jöhet...lehet a barátnőd is így gondolkozik,főleg,ha első vagy neki.

22N

2011. júl. 28. 15:07
 4/8 A kérdező kommentje:
de "első" az a baj hogy nem hajlandó iylenbe belemenni pedi az első héten már szexeltünk de erre 1szerűen nem lehet rávenni semmivel !
2011. júl. 28. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
ne akard rávenni,mert akkor még csak rosszabb,ha erőlteted.Szerintem neked is úgy lesz jó,ha ő is élvezettel fogja csinálni.Márpedig előbb-utóbb fogja,ha együtt maradtok és szeretitek egymást./3.voltam/
2011. júl. 28. 15:20
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. júl. 28. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem van egy olyan barátnőm aki megengedi hogy a pasi csinálja neki ,de a pasijának nem csinálja mert szerinte undorító...ez szerinted jobb?:D
2011. júl. 29. 04:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyugi idővel minden elmúlik. Azért tizenévesen ne várd el a csajtól, hogy úgy teljesítsen mint egy profi.

Ilyenkor még sokan undorodnak az orálistól nem beszélve a szájbaélvezésről. Sőt ha szex közben kicsit trágárabb vagy még ki is akadnak.

Nekem sok ilyen rossz élményem volt. De 23-25 fölött a csajok is beletanulnak.

Ezért nem értem sok csaj minek játsza a vérprofi szeretőt tizenévesen miközben totál amatőrök.

2011. júl. 29. 07:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!