Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitsééég! Hogyan vegyem rá? (lent )?
Nekem is volt ilyen nőm. De ez lassan elmúlik. Utána már őket foga izgatni ha valakit lesz.. hatnak.
69-ezzetek és pár alkalom után már menni fog.
szerintem ne aggódj.Bár nekem még csak egy kapcsolatom volt,emlékszem,hogy az elején én sem csináltam neki,nem azért,mert nem akartam,hanem mert nekem kell,hogy egyfajta bizalom kialakuljon ehhez a dologhoz.Bár már azóta idősebb és tapasztaltabb vagyok,nem hinném,hogy most is első pár alkalommal megtenném,hiába szeretem én is.Nekem arra is szükségem van,hogy az ágyban összeszokjunk,utána minden jöhet...lehet a barátnőd is így gondolkozik,főleg,ha első vagy neki.
22N
Nyugi idővel minden elmúlik. Azért tizenévesen ne várd el a csajtól, hogy úgy teljesítsen mint egy profi.
Ilyenkor még sokan undorodnak az orálistól nem beszélve a szájbaélvezésről. Sőt ha szex közben kicsit trágárabb vagy még ki is akadnak.
Nekem sok ilyen rossz élményem volt. De 23-25 fölött a csajok is beletanulnak.
Ezért nem értem sok csaj minek játsza a vérprofi szeretőt tizenévesen miközben totál amatőrök.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!