Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a különbség a férfi, és a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a férfi, és a női orgazmus között?

Figyelt kérdés
Melyik nyújt nagyobb élvezetet,és kik élvezik jobban,a férfiak,vagy a nők?(a saját orgazmusukat,nem a másikét)
2011. júl. 28. 14:53
1 2
 1/17 Cicuskaaa123 ***** válasza:
100%
Szerintem mindkettő nagy élvezetet nyújt. Nincs olyan, hogy az egyik nagyobbat nyújt, szerintem. De a férfi és a nő is másképp éli át az orgazmust.
2011. júl. 28. 14:55
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hogy akarod összehasonlitani.....vagy ezt tudja az ember vagy azt....mindkettőt nem lehet -.-"
2011. júl. 28. 14:57
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyi a különbség, hogy az egyiket férfi produkálja, a másikat nő. (A félreértések elkerülése végett: a férfi orgazmust produkálja a férfi, a női orgazmust pedig a nő.)
2011. júl. 28. 15:01
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
ennek a megmondója csak Chuck Norris lehet.
2011. júl. 28. 15:07
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

Természetesen én is csak az egyiket éltem át eddig, de azt mondják, hogy:

A férfiak orgazmusa rövid, de nagyon intenzív. Továbbá gyorsan és könnyen elérhető szinte bármikor, akár magának csinálja, akár szexel, akár egy nő kényezteti.

A nők orgazmusa kevésbé intenzív, azonban tovább tart, elnyújtottabb. Lehet belőle több is egymás után, viszont nem olyan könnyű elérni: meg kell tanulni a technikát hozzá, és minden egyes alkalommal meg kell dolgozni érte.

Természetesen ezek általános vélemények, az egyéni tapasztalatok ettől eltérhetnek. Például van olyan nő, aki a férfiakhoz hasonlóan néhány perc alatt el tud élvezni. Meg olyan is, aki nem képes többszöri orgazmusra, mert az első után elmegy a kedve a folytatástól, vagy túl érzékennyé válik odalent. És van olyan férfi is, akit egy óráig is szophat a csaj, mire végre elmegy.

2011. júl. 28. 16:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy számadat:ffi-ak nemiszervében lévő idegvégződések száma 4000,a nőiben meg 8000.Ez azért csak jelent valamit?No meg nem mindegy,hogy a nőnek csak csiklós/hüvelyi orgazmusa van,vagy egyszerre mind a kettő.Az utóbbi tuti kenterbe veri a ffi orgazmust.
2011. júl. 28. 16:15
 7/17 anonim válasza:
100%
Nem tudom, én fiú vagyok, a másik oldalt nem ismerem, így nincs összehasonlítási alapom.
2011. dec. 1. 22:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A szexológusok véleménye szerint,"a női orgazmus általában intenzivebb és hosszabb a férfiakénál"
2012. nov. 1. 18:32
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok,és az 5-ösnek irom:

Mi fiúk az átlag (mert a nőknél orgazmushiánytól az extázisig fokozódóig mindenféle található a skálán)női orgazmusnál csak szeretnénk ha a miénk intenzivebb lenne!

2012. nov. 2. 16:20
 10/17 friccy válasza:
83%
van egy osztálytársam aki meg tudja nyalni a péniszét ;)
2012. nov. 14. 20:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!