Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen perverziótok van?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen perverziótok van? Párotoknak, exeteknek esetleg volt valami szokatlan vágya?

Figyelt kérdés
(Tudom hogy mindenki szereti megcsillogtatni humor képességét, de ne itt tegye, a kérdésre várok valódi válaszokat.)
2011. júl. 28. 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy perverzió-e vagy sem, mert relatív ez a fogalom, de: minden vágyam, hogy hármasban legyünk együtt a pasimmal és a legjobb barátjával.

A hármasban szex tudom, hogy nem perverz, de ez a legjobb barát téma kicsit necces..

2011. júl. 28. 14:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi kipróbáltuk és jó volt a hármas
2011. júl. 28. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem irom le,mert kifikáznak.meg elküldenek dokihoz.:D
2011. júl. 28. 14:37
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Seggből szájba.
2011. júl. 28. 14:38
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Szex közben, Kiszel Tüncire gondolni. Ennél nagyobb peverzió a világon nincs.
2011. júl. 28. 14:43
 6/11 Cicuskaaa123 ***** válasza:
83%
Azt, hogy a wc-n megpisiltessem a barátomat és ő is engem. :D Mármint nem egymás szájába hugyozás fúj. Csak annyi, hogy fogom a péniszét miközben pisil, lehúzzuk a wc-t és utána leszopom. Én meg pisilek.. ő törli ki nekem és utána kinyal. :D Meg a harapdálás, karmolás, az, hogy én vagyok az úr felette és parancsolgatok neki. Vagy ő nekem.. :D Ilyen szado-mazo féle, csak nem a durva változat.. :D
2011. júl. 28. 14:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy kikötöz a pasim;)
2011. júl. 28. 15:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
ja az enyém "meg akart lepni " azzal hogy a kádba feküdt és megkért hogy pisiljem le ! az óta nem beszélünk!
2011. júl. 28. 15:08
 9/11 anonim ***** válasza:
egy Bukkake partyn részt venni úgy hogy párom a kedvezményezett :P
2011. júl. 28. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

Írd csak le nyugodtan:D Ez úgy is egy névtelen oldal:D

2011. júl. 28. 17:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!