Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám rávenni a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rávenni a barátnőm orális szexre? (Többit lsd odalenn)

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, nem akarom mindenáron. Én tényleg szeretem őt, és ha ő ezt nem szeretné, akkor nem és kész. De eddig valahogy soha nem jött elő a téma erről, bár én már többször is csináltam neki, és nagyon élvezte, bár az első után azt mondta ne csináljam többet, de mondtam neki, hogy én nagyon élvezem, és azóta mindig engedi és élvezi.

Viszont neki eszébe sem jut, hogy megpróbálja vagy valami, mondani meg mégsem mondhatom neki, hogy na gyerünk, állj neki dolgozni... lehet neki valami jeleket adni, vagy egyszer majd csak elindul, mint én, aztán lesz ami lesz?

Lányok, hogy fogadnátok egy ilyen jelzést?

2011. júl. 28. 13:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
ízesített gumi
2011. júl. 28. 13:23
 2/17 anonim válasza:
60%
Szerintem az első alkalom után azért mondta hogy ne csináld mert nem szeretné ezt viszonozni:S Lehet ő nem szeretne téged ugy kényeztetni:S Hát sajnálom sztem ez van 15/F (Nem tudok sokat a felnőtttes témákban)
2011. júl. 28. 13:23
 3/17 A kérdező kommentje:

Nos, igen, erre én is gondoltam. Igazából nem is arról van szó, hogy most megőrülök azért, mert nem csinálja... csak úgy hajt engem is a kíváncsiság...

Viszont én neki nagyon szeretem csinálni, még jobban beindulok tőle. Szóval ha ő nem is csinálja, legalább én had csináljam :-D

2011. júl. 28. 13:28
 4/17 anonim ***** válasza:
23%
Ilyen nálunk is volt barátnőmmel anno. Eleinte ő sem akart szopni. Beszélgessetek erről! Kérdezd meg mi a baja ezzel. Aztán hangsúlyozhatod neki, ha te is megcsinálod neki, akkor ő is megcsinálja neked. Valamit valamiért alapon!
2011. júl. 28. 13:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

"Aztán hangsúlyozhatod neki, ha te is megcsinálod neki, akkor ő is megcsinálja neked. Valamit valamiért alapon!"

Ez azért igencsak gond, ha neked a szex csak "üzlet"!!!! Ugyanis a legfontosabb szabály, hogy MINDEKI CSAK azt csinálja ami NEKI jól esik. Ha a ferfinak tetszik, hogy orálisan is kényezteti a nöt, az a saját elhatározása, de ezért "fizetséget" várni szemétség.

2011. júl. 28. 13:32
 6/17 anonim válasza:
83%
Az elején én is mondtam a barátomnak, hogy ezt aztán sose, de elég hamar megtört a jég. Párszor mondta (na jó, szinte minden nap), hogy mennyire szeretné, én azt válaszoltam rá, hogy nekem még kell egy kis idő ahhoz, hogy kedvet kapjak. Kb. rá két hétre meg is lepte, amikor nem utasítottam el a kérését. Szóval mondd ki kerek-perec, és ha látja, hogy nagyon szeretnéd, akkor előbb-utóbb belemegy.
2011. júl. 28. 13:33
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
Néhányszor célozgass rá, hogy szeretnéd, de ne erőltesd.
2011. júl. 28. 13:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Így van, van az úgy, hogy az egyik fél többet ad mint a játék, ez nem a cserekereskedelem.

De, ez lehet, hogy meg fog változni idővel.

Emlékszem, én az első komoly barátomnál, úgy voltam vele, hogy eleinte én sem "mertem" őt szájjal kényeztetni.

Aztán ahogy idővel megszoktam, engedtem a gátlásaimból, úgy szépen én is megadtam neki ezt.

Szerintem egy nő részéről (legalább ha nem a r.bancokat nézzük) ez nagyon bizalom kérdés.

Pl. nem csinálnám ezt egy futó kapcsolatban, vagy egy egy éjszakás kalandban sem, amiben eddig még nem volt részem.

Szerintem nyugodtan beszélgess erről vele, csak finoman.

Nem kell rögtön belevágni a közepébe, de a sexről ha elkezdtek beszélgetni, akkor erre is sor kerülhet. Szerintem mindent meg lehet beszélni.

28/N

2011. júl. 28. 13:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy van-e olyan a szexben ami neki nem jó, ami hiányzik esetleg. Mondd, hogy szeretnéd ha neki jó lenne. Ezek után szerintem, ha válaszol biztos megkérdezi, hogy neked hiányzik-e valami. És ha már a témánál vagytok akkor mondd ki nyugodtan, hogy szeretnéd ha orálisan kényeztetne, vagy kérdezd meg, hogy mit gondol erről.
2011. júl. 28. 13:54
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Én szeretem csinálni, de ha mégsem akarnám, és mondjuk erről besézlgetnénk, nem lenne bajjom vele, nem fogadnám rosszul, mert ha még nem is akarnám, jobb ha megbeszéljük a dolgokat...(előző voltam)
2011. júl. 28. 13:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!