Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért mennek el nehezebben?
Figyelt kérdés
együtt vagyok egy ideje a barátnőmmel rendszeresen csinálom az orális szexet de még egyszer sem ment el...próbáltam gyorsabban erősebben több ideig de semmi...miért lehet ez? és őszintén monjda hogy nem rosszul csinálom.2011. júl. 28. 11:46
3/6 Cicuskaaa123 

válasza:

Sztem ő maga sem tudja, hogy hol kéne, hogy csináljad és azért nem megy el. Tuti rossz helyen csinálod. Ez 100%, csak nem akar megsérteni. Kérdezd meg tőle, hogy masztizott-e valaha.
5/6 anonim 

válasza:

azért mert a lányok biológiailag így vannak beprogramozva.
amúgy valószínűleg nincs úgy felizgulva, vagy nem jól csinálod, vagy nem elég ideig. van aki nem tud elmenni így, mindenki más...am a barátnőd nem akar megsérteni
6/6 anonim 

válasza:

A női orgazmus evolúciós szempontból tulajdonképpen luxus. Az aktus megvalósulásához, illetve a teherbe eséshez és a szaporodáshoz nincs szükség rá. A szerepe csak a szociális, társadalmi kapcsolatok kialakulásával nőtt meg, mióta a férfi állandó társat választ magának, akivel kölcsönösen törődnek egymás iránt, és nem állat módjára teszi magáévá az összes szembe jövő nőstényt. A fentiek ismeretében logikus következmény, hogy a női orgazmus nehezebben érhető el, és nem jár automatikusan minden egyes szeretkezéssel, míg a férfi számára természetes, hogy a szex azzal végződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!