Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Még szűz vagyok de úgy érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szűz vagyok de úgy érzem hogy nem vagyok az a nyögős típus. Ez sokakat zavarhat. Mit tegyek hogy ne így legyen?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hidd el ha ott leszel egy fiúval és lefekszetek akk olyan gyönyör fog el fogni h nem tudsz nem nyögni !!!!
2011. júl. 28. 11:33
 2/4 LASFASF ***** válasza:
100%
Engem mondjuk abszolút nem zavar, ha a csaj nem visítja fel a szomszédságot, amikor éjszaka eksön van. Amúgy meg barátnőm is azt mondta, hogy nem nyögős tipus, aztán mégis ordított, amikor először lefeküdtünk, és elélvezett, sőt, még közben is nyögött :)
2011. júl. 28. 11:42
 3/4 pötty! ***** válasza:
100%
Az elején én sem voltam az. Most meg már ott tartok hogy orgazmus előtt sem bírom visszafogni magam, amikor elmegyek pedig be kell fogni a számat mert az egész ház hallaná. Először lehet egy kicsit zavarba leszel, de majd belejössz. :)
2011. júl. 28. 11:44
 4/4 anonim válasza:
én se voltam az;) mostmeg már azt nehéz megállni hogy ne legyek tul hangos:$
2011. júl. 28. 13:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!