Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit esik jól hallani a fiúnak szex közben?
Figyelt kérdés
nagyon kérlek normális válaszokat adj2011. júl. 28. 11:08
1/28 anonim 

válasza:

"szeretlek" "de jó" "csináld még" "ne hagyd abba"
2/28 anonim válasza:
egyszerűen a nyögések is jók neki :D
ám az előttem szóló kommentje is hasznos :D
3/28 anonim 

válasza:

lefeküdtem a bátyáddal qva jó volt ja meg a postással és a kéményseprővel jah persze még az utc rendőréval meg a tegnapi villanyszereleővel ma reggel a szomszéd is átjött és...
4/28 anonim 

válasza:

Utánna majd egy sör közben megvakargatom a hátadat....
EZT kjó hallani
5/28 anonim 

válasza:

Egyetértek az első válaszolóval. Amúgy lehet hülyének fogtok nézni de én kifejezetten szeretem, ha egy nő hangosakat nyög, meg sikongat szex közben. 18/F
6/28 anonim 

válasza:

"De jó vagy, annyira kemény. Az őrületbe kergetsz, alig várom, hogy a számba vehessen és leszophassalak! Mindenem bizsereg... ez az basszál, még jobban, erősebben" hát ezeket :)
7/28 anonim 

válasza:

nyögj bébii meg mond h de kemény vagy ezaz csináld még gyerünk ahhhhh ne hagyd abba.......... ahhhhhhhhhhhhhh
9/28 anonim válasza:
kopp-kopp-kopp bejöhetek? kész a leves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!