Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Hogyan szeretitek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan szeretitek ha kielégítenek titeket? És miért csinálja ezt a brátnőm? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Először is az hogy melyik a jobb...ha csak a csiklót nyalogatják vagy ha ujjaznak vagy ha mindkettő?

Második pedig hogy honnan tudom hogy mikor megy el a barátnőm? volt már hogy elment de miért fogja vissza magát miközben kielégítem és csak mozdulatlanul fekszik...de tudom róla hogy miután elment utána olyan kis aranyos hangja van és mindig ilyen hangja szokott lenni de az a baj hogy eddig csak részegen mutatta amikor elment mert amúgy egy szégyenlős fajta...részegen meg ugye elveszti a gátlásait és ott nem fogja visszamagát. szerintetek miért van ez?

2011. júl. 28. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerre a legjobb. A második kérdésedben pedig ott a válasz. Szeretgesd, bíztasd arra, hogy ne szégyenlősködjön, légy vele türelmes.
2011. júl. 28. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:

1:részegen azért nincsenek gátlásai mert részeg....

2:Ha nem részeg akkor csak simán szégyenlős vagy egyszerűen ilyen!

3:az is lehet hogy úgy gondolja hogy kínos nyőgni...

4:talán sexre vágyik.

2011. júl. 28. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Én még szűz vagyok, de az elsőre szavaznék. 17/L
2011. júl. 28. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:

csikló nyalogatás + ujjazás, az a tuti:)

vannak ilyen csendesen élvezős típusok, lehet ilyen marad, hiszen elengedni el tudja magát veled (hiszen orgazmusa is van).

2011. júl. 28. 11:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!