Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk! Fagyinyalás punciról? (bővebben lent)
Tök régóta izgatja a fantáziámat,hogy milyen lehet,egy pasi lenyalja a puncimról a fagyit.
Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?:)

Én már próbáltam, nekem nagyon tetszett amikor a barátom lenyalta róla, olyan izgató volt... bár picit hideg, de talán pont ez volt a jó benne:)
csak lefolyt mindenhova és tiszta ragacs maradtam:) ezt leszámitva próbáld ki, főleg hogy itt a nyár ;) és már rég próbáltam, szóval most kicsit felfrissitetted a memóriámat ezzel.

Már próbáltuk- isteni :) Nekem és a barátomnak is nagyon tetszett, csak gyorsnak kellett lennie, mert a megolvadt fagyi elkezdett lefolyni... :D
20/L

kedves ma 02:00-es:
Köszönöm az ajánlatot,de így spontán nem mennék bele,csak ha ismerném az illetőt,és nem lenne barátnője/ha a párom lenne.

Nem biztos,hogy itt tárgyalnám ki.
Nem akarom,hogy k*rvának tartsanak..még így ismeretlenül sem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!