Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Ti érzitek mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ti érzitek mikor beleremeg a testetek a szex alatt?

Figyelt kérdés
Ma beszélgettem a barátommal és ő mondta,hogy mindig érzi mikor beleremeg a testem..de én viszont nem érzem..ez normális ugye?
2011. júl. 28. 01:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy normális :D
2011. júl. 28. 02:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel benned van egy bizonyos része azért érezheti.
2011. júl. 28. 07:42
 3/4 anonim válasza:
43%
nem normáális. Nagyon vigyázz, mert lehet a földrengést sem tudod érzékelni, és majd csak csodálkozol miért rohangál minden ember, és miért dőlnek az épületek.
2011. júl. 28. 11:59
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat :) és utolsó..bocsi h felmertem tenni egy kérdést,még ezelőtt sose éltem szexuális életet így megkérdeztem..ne mond h te egy idióta kérdést se tettél még fel életedben.
2011. júl. 29. 21:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!